Academia emoțiilor

Educarea copilului tău începe cu vindecarea ta!
Programul online care te ajuta pas cu pas sa te vindeci si sa dezvolti inteligenta emotionala a copilului tau pentru a crea relații armonioase in familie!
Dacă eu ca părinte mă vindec de toate rănile emoționale, voi reuși să îmi învăț copilul că viața este doar despre iubire și joacă.

Poate nu crezi încă asta, dar amintește-ți cum era când erai copil, cât de mult de  minunai de lucrurile simple, de viața cu toată magia ei, de uimirea pe care o trăiai ori de câte ori observai câte un fluture că se apropie de nasul tău sau cât de tare te distrai în parc cu prietenii când uitai de tine la joacă.

Ce era deosebit atunci când erai copil?

Nu te luai în serios pentru că nu aveai de ce să o faci.

Erai perfect exact așa cum erai.

Iubeai cu toată ființa ta viața și te jucai cât era ziua de lungă.

Unde sunt acum joaca și iubirea? Au dispărut?

Nicidecum, sunt tot în tine cu toate că acum ești și tu părinte și simți încă bucuria și iubirea în inima ta. Doar uită-te acum și simte-le. Lasă-le să fie!

Așa este că încă le poți simți?

Le simțim pentru că nu am renunțat la spiritul de copii din noi.

Ce s-a întâmplat între timp?

Am fost „educați” de părinți, ne-au educat cu iubire și au făcut tot ce au știut ei mai bine.

Dar, ne-au programat parental, ne-au spus că seriozitatea este importantă, că uneori ar trebui să ne dea o mamă de bătaie, că na…

…altfel „carnea” nu crește dacă nu ne dă câte o scatoalcă.

Ne-au spus să fim „cu minți”, adică să stăm în banca noastră și să nu comentăm prea mult pentru că lumea este plină de pericole și ar trebui să fim îngrijorați pentru ziua de mâine.

Și chiar nu greșeau.

Pe vremea lor existau pericole de tot felul și viața se trăia cu frică pentru că erau în comunism.

Au încercat să ne ferească de rele pentru că erau multe pe atunci și le era teamă că nu reușim, că nu o să ne descurcăm, așa că ne spuneau să fim ambițioși, să luptăm pentru a reuși, să fim îndârjiți șamd.

Efectele?

Ne-au învățat să credem că doar prin ambiție, înverșunare, luptă, sacrificiu vom reuși.  Și astfel ne-au programat parental.

Ei așa au reușit.

Dar dacă e să ne uităm ce se ascunde în aceste cuvinte, vom constata că ne induc ideea că „viața este grea” și putem reuși doar dacă ne luptăm. 

Și atunci de ce ne mirăm că suntem atât de stresați, de agitați și de înverșunați?

Ne-au învățat că este nevoie de ambiție dusă la extrem, adică să facem ceea ce nu ne place și să stăm ațintiți pe obiectiv uitând de lucrurile care contează.

Și atunci de ce ne mirăm că sunt oameni care muncesc 12-14 ore pe zi pentru o casă mai mare, o mașină mai mare și uită de familie, sănătate și micile bucurii?

Ne-au învățat că trebuie să fim înverșunați, adică să fim căpoși, de neclintit, rigizi.

Indiferent de ceea ce simțim, să ne ignorăm emoțiile.

Ne-au învățat că pentru a avea o viață bună, trebuie să ne sacrificăm, adică să uităm de noi în detrimentul altor persoane și să ne ascundem emoțiile ca să nu deranjăm.

Păi și cum am putea avea o viață bună cu o astfel de educație?

Observi că programarea ne-a făcut pas cu pas să ne „îmbolnăvim”?

Și ne dorim să ne vindecăm de dragul copiilor pentru că nu vrem să ne programăm și noi copiii în același fel.

Nu vrem să îi „stricăm” așa cum din păcate părinții noștri au făcut-o cu noi.

Ei ne învățau cum să ne descurcăm într-o lume grea, iar noi ne doream doar iubire și să ne jucăm cu ei.

Eu unul căutam cu disperare atenție, voiam să fiu văzut, voiam să îmi spună mama „Bravo Florin, poți! Am încredere în tine.”

Voiam să îi simt căldura din voce, să mă aprecieze, să mă accepte și când luam o notă proastă sau când am spart geamul vecinei de la parter cu mingea. Voiam să mă pupe, să mă mângâie în văzul tuturor, nu doar când dormeam, voiam să mă țină în brațe până amorțeam.

Și mai voiam ceva, să fim un singur suflet tot timpul, nu doar de Crăciun și de Paște.

Dar Doamne, ce dor îmi e de acele clipe!

Asta este tot ceea ce voiam. Și încă mai vreau asta.

Sunt nopți în care îi iau cu gândul pe toți în brațe, pe mama, pe tata, pe fratele meu mai mare care îmi dădea câte o palmă peste cap, pe celălalt mai mare ce îmi fura tricoul sau pe cel mai mare care mă apăra de ceilalți doi.

Îi iubesc așa cum îmi iubesc fiul. 

Și totuși observ cum alunec chiar și eu uneori în metehnele educației învățate de la părinți.

Alunec pentru că am învățat să fiu părinte de la părinții mei.

Deoarece nu sunt singurul care a învățat să fie părinte de la părinții săi, o „școală” imperfectă, am decis să construiesc programul Academia emoțiilor pentru a opri perpetuarea tiparelor parentale nepotrivite și a crea o nouă generație de adulți și părinți fericiți, echilibrați și împliniți.

Nu e ușor, dar știu că se poate pentru că eu am oprit ciclul la mine și am mai făcut asta și cu alți părinți în trecut. 

Am oprit programarea parentală să mai distrugă încă o generație.

În Academia emoțiilor toată familia primește exerciții de „deprogramare parentală” și învățăm cu toții cum să fim un singur suflet zi de zi, nu doar de Crăciun și de Paște.

Academia Emoțiilor este pentru tine ...

La finalul programului vei reusi:

...și pentru copilul tău

Academia Emotiilor il va ajuta pe copilul tau:

Cum este structurat cursul?

Luna 1

Identificarea propriilor programe parentale

Luna 2

Formarea programului comportamental al copilului

Luna 3

Deprogramare parentala

Luna 4

Reglarea emoțională

Luna 5

Increderea in sine

Luna 6

Relatii armonioase prin conectare

Ce primesti?

1. Acces nelimitat pe platforma online

2. Calendarul de activitati pentru saptamana in curs

3. In fiecare zi, primesti pasii de parcurs:

BONUS

La achizitionarea programului, vei primi ca bonus cursul “10 comportamente neportivite ale copiilor – cauze, manifestare si cum sa le anulam”.

În acest curs online am luat și analizat cele mai comune și problematice comportamente ale copilul, cum ar fi: răzvrătirea, nemulțumirea, șantajul emoțional, violența și altele.

In urma cursului, vei reusi:

  • sa te conectezi cu copilul in momentele in care manifesta comportamente neportivite
  • sa intelegi cauzele care stau la baza comportamentului
  • sa elimiti cauzele pentru a evita ca acel comportament sa se repete pe viitor

Am folosit în crearea acestui program atât cunoștințele acumulate în procesul de certificare cu cel mai bun analist comportamental din lume „Paul Ekman” în 2019 în Manchester, cât și din colaborarea cu diverși specialiști din România, cum ar fi prof. dr. Florian Colceag.

Ce spun cei care au testat programul?

Mariana Nan

Îmi amintesc copil fiind, cât eram de revoltată pentru că emoțiile mele nu erau luate în serios de ai mei părinți și mă întrebam dacă este ceva în neregulă cu mine. Mult mai târziu am aflat că nu este nimic în neregulă cu mine și că sunt doar eu și sunt diferită, iar a fi diferit înseamnă a fi autentic și a crede în unicitatea ta. Am trecut prin multe experiențe neplăcute înainte să aflu aceste lucruri și am atras deopotrivă din cauza fricilor și nesiguranțelor mele, tot felul de astfel de situații.

Tocmai de aceea, am vrut ca al meu copil să nu fie nevoit și el să treacă prin frici și nesiguranță și să aibă curajul de a fi el chiar dacă pentru alții va părea penibil.

Iar poveștile cu Scânteiuță și provocările ce nu credeam că vor aduce un așa mare impact pozitiv asupra copilului sunt exact ce aveam nevoie atât eu, cât și copilul meu.

Nu este un simplu program pentru copii.

Este acel program cu ajutorul căruia băiatul meu a învins frica de întuneric, frica de a merge la antrenamentul de rugby deși a fost amenințat de un coleg de echipă că îl va bate dacă va mai îndrăzni să meargă, frica de a fugi de câini, frica de a își spune părerea indiferent de ce vor spune ceilalți și multe altele. A reușit pentru că a învățat ce sunt fricile din acest program, de ce apar, de unde apar și care le este rostul. Apoi, a învățat că el nu este acele frici, descoperindu-și astfel curajul și a merge dincolo de ele.

Acest program ne-a apropiat foarte mult, ne-a ajutat să comunicăm mult mai deschis, să ne acceptăm stările și comportamentul, chiar și pe acela neplăcut și să găsim împreună soluții. Acum el vine cu soluții atunci când mă vede supărată sau nervoasă și îmi spune „la ce îți folosește mami? Hai mai bine să ne calmăm, hai să respirăm împreună…” sau „mami, ce emoție și ce gând ai?” și are doar 6 ani, dar deja știe atât de multe datorită acestui program magic. Chiar este magic, plin de provocări și de subtilități ce le observi pe parcurs în comportamentul copilului.

Relația cu copilul meu s-a schimbat considerabil și pentru această schimbare îți mulțumesc din suflet Florin Alexandru și întregii echipe pentru așa instrument, pentru că este un instrument mai mult decât necesar oricărei familii.

Tare mult aș mai scrie despre câte beneficii ne-a adus acest program dar mă opresc aici și am să le dau și celorlalți părinți ocazia să scrie.

Nina Elena Moraru

Academia emoțiilor, este un program genial pentru copii cu povești care acaparează atenția și totodată îi face pe ei să-și recunoască propriile emoții.

În timpul exercițiilor și activităților. copii descoperă dansul dintre gând emoție și fricile cum vin și dispar constientizand ca sunt proiecții ale minții și că nu sunt reale.

Cu ajutorul acestui program lași genialitatea copilului tău să fie!

Anamaria Chis

Am parcurs alaturi de baiatul meu de 8 ani jumate programul Academia Emotiilor. Am fost placut impresionata inca de la primele exercitii. Aveam impresia ca imi cunosc copilul si ca stiu foarte multe despre lumea lui emotionala, dar am fost foarte surprinsa sa descoper ca multe aspecte pe care eu ma asteptam ca el sa le perceapa intr-un fel, el le percepea intr-un mod total diferit de cum ma asteptam eu. Povestile i-au placut foarte mult, nu doar pentru ca in multe situatii se regasea chiar el cu o parte din experientele sale, dar pentru ca prin intermediul lor a reusit sa gaseasca solutii la anumite situatii cu care el se confrunta.

Recomand acest program tuturor parintilor care:
👉 vor sa afle mai multe despre lumea emotionala a copiilor lor
👉 parintilor care vor sa-si sustina copiii in a-si dezvolta inteligenta emotionala
👉 vor sa-si incurajeaze şi sa-si susţina copiii ca să îşi urmeze pasiunea şi planurile

E important să ştii că investiţia ta emoţională da rezultate. Că lecţiile pozitive au ajuns la copil, iar el va şti exact cum să le aplice şi ajungă acolo unde îşi doreşte.

Dezvoltarea emoţionala chiar contează!

GARANȚIE 30 DE ZILE

Chiar dacă suntem convinși 100% că veți fi încântați de acest program, ai la dispoziție 30 de zile pentru a testa programul fără niciun risc.


Dacă nu sunteți super mulțumiți, primiți toți banii înapoi.

Credem că meritați din plin această oportunitate de a învăța, a crește și a vă descoperi împreună, așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Șansa vă aparține, doar bucurați-vă de ea!