Cum să îți gestionezi emoțiile, să te bucuri de viață și să scapi de anxietate și stres!

Atelier Gratuit / Online / joi, 5 august, ora 20:30

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, care sunt cele 7 abilități care te vor ajuta să scapi de anxietate și stres

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, care sunt cele 7 abilități care te vor ajuta să scapi de anxietate și stres

CUM POT SĂ-MI GESTIONEZ EMOȚIILE?

Vreau să fac o schimbare, dar nu cred c-aș fi în stare s-o duc la capăt.

Simt cum îmi pierd adesea controlul și nu știu cum pot să îmi stăpânesc reacțiile.

Mă irită situațiile tensionate și mă scot din zona de confort.

Ajung adesea să nu-mi pot păstra concentrarea din cauza presiunii și fie izbucnesc, fie clachez.

Uneori am impresia că pur și simplu nu mai fac față.

Aș vrea să știu cum pot face față acestor stări. Mă obosesc!

Îți par cunoscute gândurile pe care le-ai citit?

Dacă ți-ai șoptit măcar o dată fraze precum cele de mai sus, atunci e foarte posibil ca pagina pe care te afli acum să fie pentru tine.

Sunt Florin Alexandru, autor, analist comportamental și creatorul mai multor programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Atelierul pe care îl organizez te va ajuta să înțelegi mai bine ce anume te face uneori să simți frustrare, iritare, teamă, îngrijorare, neputință, nemulțumire.

Îți voi arăta metode ca să fii tu bine cu tine fără să simți nesiguranță față de alegerile pe care le faci.

De câte ori ți-ai pierdut cumpătul până acum?

Nu este ușor să îți găsești echilibrul între atâtea sarcini pe care le ai de îndeplinit pe parcursul unei zile, mai ales în acele zile în care apar provocări noi, situații neașteptate sau presiuni la locul de muncă.

Pare că toți se așteaptă să faci totul impecabil, fără greșeală, iar asta te face să simți și mai pregnant presiunea și emoțiile ce stau să dea năvală în orice moment.

E ca și cum ai merge pe o sfoară la înălțime și dedesubt nu există plasă de siguranță. Și tocmai această nesiguranță te ține în starea stres și de încordare continuă.

Ți-ai promis că vei face tot posibilul să nu mai repeți această buclă comportamentală, dar oricât încerci, pare că niciodată nu se găsește cel mai bun moment.

Probabil că ți-ai propus de nenumărate ori că vei aloca mai mult timp pentru tine, pentru bucuriile, pasiunile și nevoile tale. 

Ai făcut cursuri de dezvoltare personală, meditație, mindfulness, sport. 

Ai cumpărat cărțile pe care ai simțit că este nevoie să le citești și că te vor ajuta să ieși din aceste stări, să te înțelegi mai bine și să te temperezi, dar nu ai reușit să pui în practică mai nimic deși informațiile păreau interesante.

Vezi cum obiectivele, planurile, angajamentele tale față de tine țin o zi, două, poate o săptămână, dar, încet, nesiguranța și problemele din spate reapar.

Același stres, aceeași gălăgie, teamă, anxietate și neîmplinire.

Tot încerci și nu ajungi la un consens cu tine?

Vrei:

  • să te bucuri de viață, de timpul tău cu tine,
  • să te simți o persoană motivată și echilibrată emoțional, 
  • să scapi de acest stres care nu îți dă pace și de stările de anxietate, 
  • să faci ceea ce-ți place fără să mai simți presiune și că trebuie să-i mulțumești pe toți, dar te îndoiești că vei găsi modalitatea prin care să reușești să fii în echilibru cu toate pe termen lung?  


Probabil ai mai încercat asta și te-ai săturat să ajungi mai mereu în același punct.

Te-ai uitat, poate, și la speakeri motivaționali care ți-au spus ferm: TRUST YOURSELF, TRUST THE PROCESS!

Dar tot n-a mers, așa-i? 

În cele peste 570 de sesiuni 1 la 1 de până acum am înțeles cât de greu e să ai încredere în tine, să îți controlezi emoțiile în acele momente tensionate, să înțelegi că tu ești singura persoană responsabilă de echilibrul tău emoțional atunci când îți promiți că te vei schimba și, de fapt, tot amâni schimbarea.

Atelierul online gratuit pe care îl organizez joi, 5 august, de la ora 20:30 îți oferă instrumente precise și antrenamente practice care te vor ajuta să înțelegi de ce nu reușești să-ți gestionezi emoțiile, astfel încât să poți scăpa de stres și anxietate și să devii o persoană care se bucură din plin de tot ce viața îi oferă.

Cum ar fi dacă într-un atelier de 2,5 ore ai primi:

Îți voi împărtăși în timpul atelierului cele 7 abilități care stau la baza gestionării emoțiilor și care te vor ajuta să înțelegi cauza stărilor de anxietate și stres și cum să te eliberezi de ele.

Ce obții concret dacă te înscrii la atelierul gratuit online
„Cum să îți gestionezi emoțiile, să te bucuri de viață și să scapi de anxietate și stres”

Iată cele mai importante beneficii care îți vor rămâne pe termen lung:

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt analist comportamental, autor și creator de board game-uri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Împreună cu profesorul Florin Colceag am scris cartea „Copilul tău este un geniu!, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 70.000 de familii din România.

Am expertiză în recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System) și sunt singurul român acreditat Paul Ekman International.

Nu în ultimul rând, am fondat comunitatea Tikaboo care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România. 

Am transformat în sport de performanță hobby-ul meu de a alerga acum mai bine de 5 ani de zile 6 km/zi, la a participa la ultramaratoane prin Munții Apuseni care au depășit 180 de kilometri și de a organiza super competiția Transylvania Legends, un multi stage de 9 zile în care se aleargă 641 km, cu 19820m dif. nivel, proiect cu o cauză socială prin care încurajez oamenii îndrăzneți să concureze cu ei înșiși.

Acum mulți ani am înțeles că în viață e vital nu cât primești, ci cât de mult oferi și te implici. 

Astfel, am ales ca zi de zi să mă dedic misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul extraordinar pe care îl au.

Testimoniale

Cum vom lucra în cadrul webinarului

În cadrul atelierului gratuit online îți voi prezenta pe rând fiecare abilitate și am să-ți propun câte un exercițiu practic pe care îl poți face de acasă.

Vei avea posibilitatea să îți scrii sub formă de comentariu observațiile și nelămuririle, iar la sesiunea de întrebări și răspunsuri am să fac tot ceea ce ține de mine ca să nu pleci cu nelămuriri. ☺

***Dacă te înscrii dar nu poți să participi, vei primi înregistrarea video ca să nu pierzi informația.

Totuși, fă tot posibilul să ajungi la live, pentru că așa vom putea să interacționăm la secțiunea de întrebări și răspunsuri.

O să primești multă valoare la acest atelier

Ceea ce vei afla și învăța în acest atelier te va ajuta nu doar să-ți gestionezi emoțiile în momentele critice, ci, și să înțelegi de ce stresul și anxietatea au devenit atât de prezente în viața ta și cum să scapi la propriu de ele.

Cu ce vei rămâne la finalul atelierului? 

Rămâi cu informațiile, primești diagrama, exercițiile practice, energia pozitivă și impulsul de care ai nevoie pentru a începe să te bucuri de viața minunată pe care o ai, dar nu ai văzut-o astfel din cauza stărilor de anxietate și stres.

zile
ore
minute
secunde