ATELIER GRATUIT

Cum să elimini nesiguranța din viața ta când vine vorba de decizii, planuri, relații și viață profesională

Atelier gratuit ce se adresează celor care vor să nu mai simtă presiunea de a demonstra cine sunt, învățând cum să aibă încredere în ei.

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

Participă la acest atelier pentru a afla cele 3 secrete care te vor ajuta să te privești pe tine!

[Secret #1]

Cum poți să trăiești relaxat indiferent ce se întâmplă în exterior

Ne grăbim, ne stresăm fără să știm de ce. Chiar ajungem să ne placă starea de stres și grabă continuă.

Doar că în spate se ascunde un comportament distructiv și aș vrea să îți arăt cum să trăiești relaxat indiferent de ce se întâmplă în exterior printr-o metodă simplă și la îndemână tot timpul.

Nu ai obosit să te grăbești mai mereu fără să înțelegi de ce o faci?

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

[Secret #2]

Emoțiile negative sunt bune

Vrem să ne asigurăm, vrem să deținem controlul, vrem să fim siguri că lucurile se vor întâmpla așa cum ne dorim noi. 

În spate este o frică, frica ce se naște din comparația cu ceilalți.
Vreau să îți arăt ce se ascunde în spatele acestui comportament distructiv, așa că îți voi arăta cum să nu îți mai fie frică de emoțiile negative și ce se ascunde în spatele acestei frici.

Vrei să afli cum au depășit aceștia stările negative, emoțiile distructive și aparentele provocări oamenii ce și-au exprimat potențiialul imens din ei pe care și tu îl simți că îl ai?

Ei bine, când vei afla despre ce e vorba vei râde!

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

[Secret #3]

Cum să ieși din capcana complexelor de inferioritate

Vreau să demonstrez, să arăt, să fac și vreau să fiu văzut. 

Nu ți s-a întâmplat să exagerezi și să vrei să arăți cu toate că cealaltă persoană a înțeles deja și tu totuși încercai să arăți în continuare, să demontrezi că ști, că poți?

Ei, asta se datorează unui alt comportament distructiv și vreau să îți arăt ce se ascunde în spate și cum să ieși din această capcană ce te poziționează în inferioritate.

Un om ce nu dorește să impresioneze este un om liber, un om ce are puterea de a fi imperfect nu depinde de validare celorlalți. Goana după perfecțiune, duce chiar la opusul ei.

Ai vrea să afli cum să oprești ciclu acesta în care te simți inferior și in care mereu apare cineva care îți eclipsează rezultatele?

Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

GRATUIT / Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

Încă din copilărie ni s-a spus că noi nu știm să facem lucrurile ca ceilalți, că nu suntem suficienți de buni încă și trebuie să demonstrăm de ce suntem în stare.

Am fost adesea comparați cu ceea ce reușesc alții și arătați cu degetul că noi nu putem. Astfel, am ajuns acei adulți care în fața situațiilor de viață nu știm cum să decidem mai bine: să fie bine pentru noi sau pentru celălalt?

Cum să alegem mai bine astfel încât să nu ne simțim vinovați/să nu avem mustrări de conștiință? Vino la acest atelier gratuit și află cum poți să te detașezi de părerile celorlalți învățând cum să ai încredere în alegerile tale.

Atelier de Florin Alexandru

Analist comportamental și autor de bestseller „Copilul tău este un geniu”

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.


„Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.”

GRATUIT / Miercuri / 11 Noiembrie / 19:30

Melania Flitan
Melania Flitan
Cartea lui Florin a devenit pentru mine o carte de suflet
Read More
Am redescoperit odată cu această carte bucuria de a fi părinte. Informația bine structurată vorbește într-o manieră unică despre minunea de a fi și oferă părinților posibilitatea de a crește alături de copiii lor, de a învăța din nou joaca, de a se descoperi și de a se înțelege pe sine pentru a-și putea privi cu seninătate copiii. Rând pe rând, jocurile și activitățile prezentate aici m-au adus mai aproape de cei mici, m-au ajutat să pătrund în lumea lor, m-au învățat să pot crede cu tărie în potențialul de geniu al copiilor mei. "Copilul meu este un geniu" a devenit pentru mine o carte de suflet pentru care vă mulțumesc!  

Atelier GRATUIT - 11 noiembrie, ora 19:30