ATELIER GRATUIT - Cum să elimini nesiguranța din viața ta când vine vorba de decizii, planuri, relații și viață profesională

Atelier gratuit ce se adresează celor care vor să nu mai simtă presiunea de a demonstra cine sunt, învățând cum să aibă încredere în ei.

Atelier GRATUIT – miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:30

Florin Alexandru – Analist comportamental și autor de bestseller „Copilul tău este un geniu”

Cum să alegem mai bine astfel încât să nu ne simțim vinovați/să nu avem mustrări de conștiință?

Vino la acest atelier gratuit și află cum poți să te detașezi de părerile celorlalți învățând cum să ai încredere în alegerile tale.

Atelier GRATUIT – miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:30

90 de minute

de informații premium

11 noiembrie

data workshop-ului

40756+

membri în comunitate

Participă la acest atelier gratuit ca să descoperi următoarele:

SECRETUL #1


Cum să nu te mai compari cu ceilalți

Încă din copilărie ni s-a spus să nu ieșim în evidență, că nu suntem suficienți de buni încă și trebuie să demonstrăm de ce suntem în stare. 

Astfel, am ajuns acei adulți care în fața unor situațiilor de viață dificile nu știm cum să luăm decizii: să fie bine pentru noi sau pentru celălalt? 

Vino la acest atelier gratuit și află cum să ai încredere în alegerile tale.

SECRETUL #2 


Emoțiile negative sunt bune

Vrem să ne asigurăm, vrem să deținem controlul, vrem să fim siguri că lucurile se vor întâmpla așa cum ne dorim noi.
În spate este o frică, frica ce se naște din comparația cu ceilalți.

Vreau să îți arăt ce se ascunde în spatele acestui comportament distructiv, așa că îți voi arăta cum să nu îți mai fie frică de emoțiile negative
și ce se ascunde în spatele acestei frici.

Vrei să afli cum au depășit aceștia stările negative, emoțiile distructive și aparentele provocări oamenii ce și-au exprimat potențiialul imens din ei pe care și tu îl simți că îl ai? Ei bine, când vei afla despre ce e vorba vei râde!

SECRETUL #3 


Cum poți să trăiești relaxat indiferent ce se întâmplă în exterior

Ne grăbim, ne stresăm fără să știm de ce. Chiar ajungem să ne placă starea de stres și grabă continuă.

Doar că în spate se ascunde un comportament distructiv și aș vrea să îți arăt cum să trăiești relaxat indiferent de ce se întâmplă în exterior printr-o metodă simplă și la îndemână tot timpul.

Nu ai obosit să te grăbești mai mereu fără să înțelegi de ce o faci?

Atelier GRATUIT – miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:30

Atelier de Florin Alexandru

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.


„Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.”

Ce spun cei care au lucrat cu Florin

„Cartea lui Florin a devenit pentru mine o carte de suflet”

Am redescoperit odată cu această carte bucuria de a fi părinte. Informația bine structurată vorbește într-o manieră unică despre minunea de a fi și oferă părinților posibilitatea de a crește alături de copiii lor, de a învăța din nou joaca, de a se descoperi și de a se înțelege pe sine pentru a-și putea privi cu seninătate copiii. Rând pe rând, jocurile și activitățile prezentate aici m-au adus mai aproape de cei mici, m-au ajutat să pătrund în lumea lor, m-au învățat să pot crede cu tărie în potențialul de geniu al copiilor mei. “Copilul meu este un geniu” a devenit pentru mine o carte suflet pentru care vă mulțumesc! 🙏 

Melania Flitan

ÎNSCRIE-TE ACUM, E GRATUIT!

Florin Alexandru – Analist comportamental și autor de bestseller „Copilul tău este un geniu”

Vino la acest atelier gratuit și află cum poți să te detașezi de părerile celorlalți învățând cum să ai încredere în alegerile tale.

Atelier GRATUIT – miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:30

Atelier GRATUIT - 11 noiembrie, ora 19:30