Cum să îți gestionezi emoțiile, să te bucuri de viață și să scapi de stres și anxietate

Atelier Gratuit / Online / Joi, 26 Mai, ora 20:30

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, care sunt cele 7 abilități care te vor ajuta să scapi de stres și anxietate

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, care sunt cele 7 abilități care te vor ajuta să scapi de stres și anxietate

CUM POT SĂ-MI GESTIONEZ EMOȚIILE?

Vreau să fac o schimbare, dar nu cred c-aș fi în stare s-o duc la capăt.

Simt cum îmi pierd adesea controlul și nu știu cum pot să îmi stăpânesc reacțiile.

Mă irită situațiile tensionate și mă scot din zona de confort.

Ajung adesea să nu-mi pot păstra concentrarea din cauza presiunii și fie izbucnesc, fie clachez.

Uneori am impresia că pur și simplu nu mai fac față.

Aș vrea să știu cum pot face față acestor stări. Mă obosesc!

Îți par cunoscute gândurile pe care le-ai citit?

Dacă ți-ai șoptit măcar o dată fraze precum cele de mai sus, atunci e foarte posibil ca pagina pe care te afli acum să fie pentru tine.

Sunt Florin Alexandru, autor, analist comportamental și creatorul mai multor programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Atelierul pe care îl organizez te va ajuta să înțelegi mai bine ce anume te face uneori să simți frustrare, iritare, teamă, îngrijorare, neputință, nemulțumire.

Îți voi arăta metode prin care să fii bine tu cu tine fără să mai simți nesiguranță față de alegerile pe care le faci.

De câte ori ți-ai pierdut cumpătul până acum?

Nu este ușor să îți găsești echilibrul între atâtea sarcini pe care le ai de îndeplinit pe parcursul unei zile, mai ales în acele zile în care apar provocări noi, situații neașteptate sau presiuni la locul de muncă.

Pare că toți se așteaptă să faci totul impecabil, fără greșeală, iar asta te face să simți și mai pregnant presiunea și emoțiile ce stau să dea năvală în orice moment.

E ca și cum ai merge pe o sfoară la înălțime și dedesubt nu există plasă de siguranță. Și tocmai această nesiguranță te ține în starea de stres și de încordare continuă.

Tot încerci și nu ajungi la un consens cu tine?

Vrei:

  • să te bucuri de viață, de timpul tău cu tine,
  • să te simți o persoană motivată și echilibrată emoțional, 
  • să scapi de acest stres care nu îți dă pace și de stările de anxietate, 
  • să faci ceea ce-ți place fără să mai simți presiune și că trebuie să-i mulțumești pe toți, dar te îndoiești că vei găsi modalitatea prin care să reușești să fii în echilibru cu toate pe termen lung?  

Atelierul online gratuit pe care îl organizez joi, 26 mai, de la ora 20:30 îți oferă instrumente precise și antrenamente practice care te vor ajuta să înțelegi de ce nu reușești să-ți gestionezi emoțiile, astfel încât să poți scăpa de stres și anxietate și să devii o persoană care se bucură din plin de tot ce viața îi oferă.

Cum ar fi dacă într-un atelier de 2,5 ore ai primi:

Îți voi împărtăși în timpul atelierului cele 7 abilități care stau la baza gestionării emoțiilor și care te vor ajuta să înțelegi cauza stărilor de stres și anxietate și cum să te eliberezi de ele.

Hai să-ți spun ceva: oamenii care se concentrează pe soluții au încredere în ei, știu că pot greși, dar la fel de bine știu că acea greșeală îi va învăța cea mai valoroasă lecție – cum să continui oricât de greu pare a fi.

Ce obții concret dacă te înscrii la atelierul gratuit online
„Cum să îți gestionezi emoțiile, să te bucuri de viață și să scapi de stres și anxietate”

Iată cele mai importante beneficii care îți vor rămâne pe termen lung:

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), cofondator Tikaboo, autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce și să ne înțelegem comportamentul, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 143 copii și 43 de educatoare.

zile
ore
minute
secunde