Design Comportamental - DayByDay

Continuă punerea în practică a abilităților învățate ca să fii exact așa cum îți dorești tu.

Dacă îți dorești să nu lași informația și practica din programul anterior să se piardă și să fii pregătit(ă) în acele momente în care provocările și vechiul tipar revine…

Design Comportamental – DayByDay este programul online prin intermediul căruia vei exersa toate abilitățile învățate, astfel încât să reușești cu ușurință să integrezi noul tipar comportamental în orice situație.

Îți amintești cum te-ai simțit în momentul în care ai terminat cu anii de școală?

„Și acum ce fac? Încotro mă îndrept? Cine mă va accepta pe mine fără experiență?” 🙂

Exact despre asta este programul Design Comportamental – DayByDay:

…despre cum să pui în practică și să testezi zi de zi tot ceea ce ai învățat,

…despre cum să te folosești de toate cunoștințele acumulate pentru a-ți șlefui mai departe comportamentul,

…despre cum să lucrezi cu subtilitățile comportamentului, în ceea ce privește: bucla comportamentală, sistemul de apărare și scenariul de viață,

…despre a reuși să aplici soluții simple, directe și echilibrate în viața de zi cu zi fiind în permanență conștient(ă) de ceea ce este prioritar pentru tine,

…despre a continua să îți construiești comportamentul dorit fără a te lăsa distras(ă), agățat(ă) sau prins(ă) de provocările zilnice sau de vechile obiceiuri.

Cum i-a ajutat programul DayByDay pe cei care au ales să continue practica zilnică

Cum te va ajuta acest program să îți dezvolți abilitatea de a-ți oferi propriul feedback în orice circumstanță fără a mai depinde de validarea celor din jur:

Am creat versiunea DAY BY DAY pentru toți cei care au parcurs unul dintre programele create de mine și își doresc: 

 • să continue să lucreze la consolidarea noului tipar comportamental,
 • să înțeleagă modul în care funcționează analiza comportamentală, analiza tranzacțională, subtilitățile buclei comportamentale și a sistemului de apărare,
 • să integreze acele abilități care nu au fost încă însușite, astfel încât să devină intuitive.

Bonus special!

DayByDay cuprinde și un bonus special:

Analiza comportamentală a membrilor familiei

Cum să îți ajuți fiecare membru din familie să își observe, înțeleagă și conștientizeze comportamentul cu ajutorul ghidărilor, susținerii și încurajărilor tale

Prin intermediul lecțiilor și a modului simplu, eficient și direct în care sunt construite activitățile zilnice, vei avea posibilitatea să lucrezi subtil cu cei dragi în acele zone ale relației voastre ce necesită acea schimbare pe care împreună v-o doriți.

Vei învăța cum să realizezi pas cu pas analiza comportamentală a fiecărui membru, ajutându-l să devină conștient de cauza tiparelor sale emoționale și comportamentale și cum să lucreze cu aceste tipare.

Astfel, cu răbdare și consecvență veți reuși să comunicați într-un limbaj comun, să găsiți echilibrul în acele situații neașteptate și provocatoare, să fiți onești unul cu celălalt, să fiți bine cu voi, ca o echipă ce se susține și evoluează împreună.

10 schimbări care se vor întâmpla în viața ta în momentul în care vei parcurge acest program

Vei continua să lucrezi la noul tău comportament

Vei exersa zi de zi abilitățile învățate prin intermediul unor noi provocări

Vei învăța să te detașezi de frica ce în anumite situații încă mai susține neîncrederea în propria persoană și sentimentul de nesiguranță, frica de a pierde

Vei continua să "muncești" și să construiești la propria ta analiză comportamentală

Îți vei dezvolta abilitatea de a-ți oferi propriul feedback în orice circumstanță fără a mai depinde de o validare exterioară

Vei practica zi de zi, în moduri inedite, cele 10 exerciții principale ce stau la baza inteligenței și a maturității emoționale

Vei aplica zilnic soluții simple și directe potrivite fiecărei situații

Vei reuși să comunici într-un mod armonios și constructiv cu membrii familiei tale

Practica zilnică va fi cel mai important obicei al tău

Vei învăța să-ți însușești și acele abilități pe care nu ai reușit încă să le integrezi

Programul care te ajută să pui în practică abilitățile învățate continuând să primești mai departe susținerea, sprijinul și ghidarea de care ai nevoie pentru a reuși să-ți integrezi noul comportament

Cum se va desfășura programul

Întregul program se desfășoară pe o platformă online în care zilnic primești materiale practice:

Exerciții

Primești zilnic exerciții noi și provocatoare care te vor ajuta să consolidezi întreaga practică din cele 12 săptămâni ale programului Design Comportamental.

P.S. Chiar dacă nu ai parcurs acest program, în Day By Day vei avea această posibilitate prin intermediul exercițiilor, activităților și provocărilor zilnice.

Activități

Cu ajutorul activităților vei continua să înțelegi acele emoții și gânduri care „îți dau de furcă”, părți ale comportamentului rămase încă în ceață și să observi progresul cu fiecare abilitate integrată.

Provocări

Provocările te vor scoate din zona de confort și te vor invita de fiecare dată să te joci cu viața și să practici spontaneitatea.

Sesiuni ZOOM

În cadrul sesiunilor Zoom:

P.S. Aceste sesiuni se vor desfășura o dată la 2 săptămâni și vor fi anunțate în prealabil în grupurile private de Facebook și WhatsApp.

* Timpul alocat programului în efectuarea exercițiilor, activităților și provocărilor zilnice
variază între: 30 și maxim 45 de minute/zi

Acces la program

Programul se derulează sub formă de abonament.

Investiție: 79 lei / lună

*Notă:
– Perioada recomandată: 12 luni –
– Perioada minimă: 6 luni –
– Activarea plății recurente este necesară dacă optezi pentru plata lunară sau cea semestrială –

Semestrial

DayByDay - Semestrial

Economisește 120 LEI!
474 LEI / 6 luni
 • Activități zilnice
 • Exerciții zilnice
 • Provocări zilnice
 • Teste periodice
 • Sesiuni ZOOM
Popular

DayByDay - Anual

Economisește 200 de LEI!
850 LEI / an
 • Activități zilnice
 • Exerciții zilnice
 • Provocări zilnice
 • Teste periodice
 • Sesiuni ZOOM

Viața ne învață zi de zi să ne continuăm propria călătorie și să nu ne oprim din a ne descoperi. Cu cât provocările vor fi mai mari, cu atât vom învăța să găsim resursele necesare în interiorul nostru pentru a ne învăța propriile lecții, a le transcende și a evolua fără a mai fugi de ele.

Design Comportamental – DayByDay îți oferă susținerea și suportul de care ai nevoie pentru a înțelege fiecare lecție de viață și a continua să pui zilnic în aplicare tot ceea ce ai învățat.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le găsești aici te rugăm să iei legătura cu noi folosind informațiile de contact de mai jos:

Whatsapp: 0734722318 | Email: cursuri@florinalexandru.ro