Design Comportamental - DayByDay

Continuă programul zi de zi și asigură-te că vei continua practica zilnică!

Transformarea continuă!

A te cunoaște pe tine și a înțelege cine ești, a-ți descoperi unicitatea și a te accepta exact așa cum ești au fost pașii pe care i-ai parcurs în construirea propriului tău comportament.

Ai trăit emoții reprimate, ai stat față în față cu cele suprimate, ai parcurs oceane de credințe, convingeri și principii, și ai învățat să îți continui călătoria către tine indiferent de condiții.

Te-ai transformat din persoana care ți s-a spus o viață întreagă cum trebuie să fii, în persoana pe care o privești astăzi cu recunoștință pentru cine este și a avut curajul să escaladeze cele mai înalte vârfuri ale fricii.

Te-ai oprit adeseori, dar nu ai renunțat, pentru că ai crezut în potențialul tău și ai continuat.

Noul tipar comportamental cere practică

Design Comportamental – DayByDay este programul online prin intermediul căruia vei exersa toate abilitățile deprinse, astfel încât să reușești cu ușurință să integrezi analiza propriului comportament în orice situație.

Îți amintești cum te-ai simțit în momentul în care ai terminat cu anii de școală?

„Și acum ce fac? Încotro mă îndrept? Cine mă va accepta pe mine fără experiență?”

Exact despre asta este programul Design Comportamental – DayByDay…

….despre cum să pui în practică și să testezi tot ceea ce ai învățat și cum să te folosești de toate cunoștințele acumulate pentru a te șlefui precum un diamant pe mai departe și a reuși să aplici soluții simple și directe în viața de zi cu zi.

Testimoniale

De ce am creat acest program:

Am creat versiunea DayByDay a programului pentru toți cei care au parcurs Design Comportamental și își doresc să continue să lucreze la consolidarea noului tipar comportamental, înțelegând modul în care funcționează analiza comportamentală și a acelor abilități care nu au fost încă însușite, astfel încât să devină intuitive.

Bonus special!

Această versiune include și un bonus special:

Analiza comportamentală a membrilor familiei

Parcurgerea programului te-a ajutat să-ți transformi viața, să vezi posibilul din spatele imposibilului, să te cunoști, să te înțelegi, să te accepți, să te iubești și să iubești pur și simplu. Însă, cei dragi ție, membrii familiei tale, se află în plină programare comportamentală. Iar tu îi privești, și ai vrea să te înțeleagă și să vadă și ei viața asta minunată așa cum tu o vezi acum.

Prin intermediul acestui bonus vei învăța cum să realizezi analiza comportamentală a membrilor familiei, cum să discuți cu ei, cum să îi faci conștienți despre ce înseamnă programarea comportamentală și cum să îi ghidezi pas cu pas să se înțeleagă și să se accepte pe ei.

Astfel vei reuși să comunici cu fiecare membru într-un limbaj comun, să găsiți împreună echilibrul în acele situații neașteptate și provocatoare, să fiți onești în fața adevărului, să fiți bine cu voi fără a mai căuta vinovatul.

Beneficiile programului

Cum se va desfășura programul

Întregul program se va desfășura pe o platformă unde zilnic vor fi încărcate materiale cu care ești obișnuit:

Exerciții

Așa cum te-ai obișnuit, o să primești zilnic exerciții provocatoare ce te vor trece ușor și sigur, din nou, prin cele 12 săptămâni.

Activități

Cu ajutorul activităților vei continua să înțelegi acele emoții și gânduri care „îți dau de furcă”, părți ale comportamentului rămase încă în ceață și să observi progresul cu fiecare abilitate integrată.

Provocări

Provocările te vor scoate din zona de confort și te vor invita de fiecare dată să te joci cu viața și să practici spontaneitatea.

Teste periodice

Prin intermediul testelor periodice vei avea oportunitatea să îți analizezi parcursul, să îți retestezi noul tipar comportamental și să îți reevaluezi analiza comportamentală. Un pic din emoțiile testelor din timpul școlii. 🙂

Sesiuni ZOOM

În cadrul sesiunile Zoom vei primi răspuns la acele întrebări ce nasc confuzie, îndoială, neliniște sau pur și simplu sărbătorim prezentul împreună.

*Notă: Nu este nevoie să le trimiți nicăieri pentru că tu îți vei oferi propriul feedback prin practica zilnică.

Dacă totuși ai nevoie de suport, ne poți scrie în grupul de Facebook – Programe by Florin Alexandru.

Odată la două săptămâni vom avea o sesiune Zoom în care vei putea să adresezi întrebări și să înveți din experiențele celorlalți colegi.

Acces la program

Programul se derulează sub formă de abonament.

Investiție: 79 lei / lună

*Notă:
– Perioada recomandată: 12 luni –
– Perioada minimă: 6 luni –
– Activarea plății recurente este necesară dacă optezi pentru plata lunară sau cea semestrială –

Semestrial

DayByDay - Semestrial

Economisește 120 LEI!
474 LEI / 6 luni
  • Activități zilnice
  • Exerciții zilnice
  • Provocări zilnice
  • Teste periodice
  • Sesiuni ZOOM
Popular

DayByDay - Anual

Economisește 200 de LEI!
850 LEI / an
  • Activități zilnice
  • Exerciții zilnice
  • Provocări zilnice
  • Teste periodice
  • Sesiuni ZOOM

Viața ne învață zi de zi să ne continuăm propria călătorie și să nu ne oprim din a ne descoperi. Cu cât provocările vor fi mai mari, cu atât vom învăța să găsim resursele necesare în interiorul nostru pentru a ne învăța propriile lecții, a le transcende și a evolua fără a mai fugi de ele.

Design Comportamental – DayByDay îți oferă susținerea și suportul de care ai nevoie pentru a înțelege fiecare lecție de viață și a continua să pui zilnic în aplicare tot ceea ce ai învățat.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le găsești aici te rugăm să iei legătura cu noi folosind informațiile de contact de mai jos:

Whatsapp: 0734722318 | Email: cursuri@florinalexandru.ro