Florin Alexandru, autor, analist comportamental și „prof de emoții”

Pentru cei care vor mai mult de la viață, dar încă n-au încredere să ia decizii și să facă pasul înainte!

Scapă în 12 săptămâni de neîncrederea în tine și ieși din „amorțeală” ca să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești!

Program online – Durată: 12 săptămâni (18 mai – 6 august) | Lecții video și text
Live-uri săptămânale| Suport personalizat | Grup privat Facebook

Descoperă Programul Online

Design comportamental

Programul online DESIGN COMPORTAMENTAL te ajută să îți îmbunătățești calitatea vieții prin metoda construită de Florin Alexandru, autor și singurul analist acreditat de Paul Ekman.

Vei conștientiza și lucra toate Emoțiile, Obiceiurile și Comportamentele care te țin pe loc acum și stau la baza NEÎNCREDERII în tine

“Orice aș face am impresia că oamenii nu apreciază.”

“Simt că trag prea mult ca să îi mulțumesc pe ceilalți: casă, familie, job, dar timp pentru mine nu mai rămâne.”

“Am impresia că sunt ultimul om care contează în viața mea.”

“Primesc des de la alții reproșuri pe care le consider nefondate.”

“Sunt nemulțumit și am o stare emoțională proastă în cea mai mare parte a timpului.”

Dacă ai spus în minte DA măcar la una dintre replicile de mai sus, atunci e foarte probabil ca la baza provocării tale să stea chiar lipsa de încredere.

De câte ori ți-ai dorit o schimbare în viață, dar ai amânat s-o faci?

De multe ori, din păcate, acționăm haotic, reactiv și ajungem să ne facem cu mâna noastră o viață proastă pentru că nu avem ÎNCEREDERE în noi. Simțim, pur și simplu, că ne lipsesc acele calități și superputeri care ar putea să ne aducă o viață mai bună.

Ce se întâmplă când nu ai încredere în tine?

Iată cele mai comune consecințe:

Iei decizii proaste

...în familie, carieră și viață

Amâni deciziile bune

...nu vreau să-mi schimb jobul sau domeniul de activitate pentru că mi-e teamă că voi da greș. Prin urmare, mă complac. Accept situația așa cum e și-o las să fie tot mai rea

Creezi și alimentezi relații nefericite

...cu cei dragi, cu vecinii, prietenii, rudele, colegii sau cu Statul, de ce nu? 🙂

Uiți, de-a dreptul, cum e să fii fericit

Momentele de liniște și bună dispoziție sunt din ce în ce mai rare și puține. Dispar pe zi ce trece și te convingi că nu ai dreptul să te bucuri de ele.

Cum te ajută programul Design Comportamental să scapi de NEÎNCREDEREA în tine și să-ți îmbunătățești imediat calitatea vieții?

Există, e adevărat, mai multe programe și cursuri care îți spun așa:

  • Te ajut să nu-ți mai fie frică
  • Îți ofer tehnici prin care să-ți controlezi emoțiile și să te simți mai bine
  • Vei afla cum să îndepărtezi emoții care te sabotează precum frică, anxietate, vină, rușine
  • Afli de la noi metode ca să nu procrastinezi și să acționezi acum.

Problema e că în mai toate cazurile de mai sus TRATEZI EFECTE, dar nu lucrezi CAUZA.

E ca atunci când iei morfină ca să nu te doară. Simți că durerea cedează și obții pe termen scurt o stare de bine, dar organismul tot bolnav rămâne, iar problemele se amplifică în timp.

Programul Design Comportamental NU repară stricăciuni și nu vindecă răni

El te ajută să construiești, pur și simplu, altceva. Creezi de la zero o nouă arhitectură emoțională care să-ți aducă:

Noi îți oferim, ca în matematică, un algoritm care îndepărtează din fașă cauzele neîncrederii în tine. Iată algoritmul de care vei beneficia în cele 12 săptămâni de curs și care se va adapta 100% la situația și contextul tău:

01

Identifici tiparul emoțional pe care îl ai acum

Lucrezi mai exact la cauzele și rănile tale emoționale. Practic, vei pune în aplicare exerciții specifice care te vor ajuta să înțelegi, să accepți și să te eliberezi de toate aceste emoții reprimate de care ai tot fugit si de care te-ai tot ascuns.

02

Conștientizezi obiceiurile toxice care te sabotează

Mai exact, vei vedea și înțelege cum reacționezi la propriile tale convingeri și ce ai tendința să faci fără să conștientizezi din cauza tiparului tău emoțional

03

Înțelegi și schimbi comportamentele care decurg din tipar și obiceiuri

Practic, odată ce ți-ai demontat tiparul emoțional vechi, ai creat unul nou și ai schimbat modul în care reacționezi, lucrul acesta începe să se vadă.

Ai alt comportament care te ajută să acționezi în folosul tău și pentru binele tău.

Atenție!

Design Comportamental nu e doar un program prin care îți conștientizezi tiparele emoționale care stau la baza neîncrederii în tine!

Primești odată ce te înscrii mult mai mult decât atât. 

Florin Alexandru te ajută, cu tehnici, mecanisme și instrumente concrete, să acționezi la tipare, obiceiuri și comportamente. Tu ajungi să schimbi, practic, toate cele 3 verigi care îți strică încrederea de tine.

Devii altcineva din punct de vedere al emoțiilor tale.

20 de motive să te înscrii în Design Comportamental

Ce obții dacă urmezi pas cu pas metodele din programul DESIGN COMPORTAMENTAL?

Se vede imediat când ai încredere în tine pentru că tu ești primul om care simte și conștientizează că s-a produs o schimbare. Iată cele mai importante beneficii de care te poți bucura după ce lucrezi la Tipar, Obiceiuri și Comportamente:
Începi să aloci timp, energie și resurse pentru tine și dezvoltarea ta, iar consecințele pozitive apar în timp scurt: te dezvolți
Reacționezi la critici cu înțelegere și detașare și nu mai lași oamenii să te descurajeze
Ai o relație mai bună cu familia: partenerul de viață, copiii
Obții curaj, îndrăzneală și acționezi fără să-ți fie frică
Te simți autentic, natural, tu însuți, iar oamenii din jurul tău încep să te respecte tot mai mult

Cum e structurat cursul Design Comportamental?

Timp de 12 săptămâni vei primi zi de zi de la noi materiale informative și aplicații practice care te vor ajuta să lucrezi cu tine:

Iată, mai jos, structura programului :

Modul #1

Atenția mea

În această primă săptămână vei învăța abilitatea cea mai importantă în ceea ce privește respectul și integritatea față de propria persoană. Și anume, cum să îți pui atenția pe tine și pe tot ceea ce ține de tine.

 

Cu ajutorul exercițiilor vei învăța:

  • să îți muți atenția din exterior, adică ce fac ceilalți, către interior, adică către ce ai tu de făcut;
  • să îți recunoști și cunoști emoțiile și să înțelegi de ce gândurile te determină să reacționezi în modul în care obișnuiești să o faci;

să devii conștient(ă) de ceea ce se întâmplă în spatele gândurilor, astfel încât să nu mai interpretezi nimic greșit și să îți formezi așteptări false.

Modul #2

Observarea emoțiilor

În această săptămână vei învăța să îți observi: comportamentul, gândurile și mai ales emoțiile tale. Atunci când îți dezvolți această abilitate începi să devii conștient de tine, să simți încredere, curajul și entuziasmul de a te descoperi.

 

Este o săptămână aparte în care vei învăța;

  • să nu te mai judeci pe tine, să nu te mai critici, etichetezi, învinovățești;
  • să pui lupa pe acele credințe și principii care nu îți aparțin;
  • să nu mai interpretezi nimic și pe nimeni;
  • să îți observi emoțiile negative și să le transformi în emoții pozitive;

să îți observi scenariul de viață, adică modul în care tu ai funcționat până acum fără să fii conștient(ă) de efectele acțiunilor tale și de cum acestea îți influențează nepotrivit alegerile.

Modul #3

Percepția emoțiilor

Ai ascultat vreodată liniștea din spatele gălăgiei, adică a freamătului gândurilor tale fără să încerci să intervii cu nimic?

 

În această săptămână vei învăța:

  • să stai în liniște în tine și să te detașezi de gălăgia gândurilor fără a  încerca să le oprești. Exercițiile specifice aceste-i abilități, te vor învăța cum;
  • să faci diferența între frica reală și cea fabricată, adica frica creată de minte, așa cum este frica de a fi respins(ă), de a suferi o nedreptate, de trădare, frica de frică și multe altele. Și apoi vei învăța cum să te detașezi de aceste frici și să nu le mai alimentezi cu gândurile tale; 
  • să îți identifici emoțiile și să le alegi pe cele potrivite și benefice;
  • să faci pace cu trecutul și să accepți prezentul exact așa cum este.

Modul #4

Joaca de-a emoția

Te invită să dansezi cu emoțiile tale învățând să îți generezi stări și trăiri.

Adică, vei învăța să nu te mai lași absorbit(ă) de tumultul emoțiilor resimțite și vei învăța să îți construiești cu ajutorul exercițiilor, stările și trăirile pe care tu vrei să le trăiești în fiecare zi.


Mai precis, vei învăța cum să nu te mai manifești instinctual în anumite situații, cum să nu mai reacționezi cu impulsivitate și nerăbdare, și în schimb, să alegi intuitiv, adică fără frică, cum să reacționezi.

Modul #5

Înțelegerea emoțiilor - Intenții conștiente și inconștiente

Atunci când manifești intenții inconștiente, declanșezi fără să conștientizezi situații neplăcute și nepotrivite. Este ca și cum ai vrea să construiești o casă într-o zonă cu frecvente alunecări de teren. Sau atunci când ești copleșit(ă) de sarcini, partenerul/partenera sau copilul simți că nu te înțeleg și nu te susțin și ajungi să reacționezi țipând sau spunând ceva la nervi, fără a realiza că efectele acestui comportament repetat va avea consecințe deloc plăcute în viitorul nu prea îndepărtat.

 

Exercițiile din această săptămână te vor ajuta să înțelegi arhitectura emoțiilor, adică modul în care ele se construiesc unele din altele și se alimentează. Cum de exemplu, de la o simplă stare de nemulțumire poți ajunge la frustrare, la îngrijorare, la o stare de nervozitate și furie doar pentru simplul fapt că cineva te-a judecat și ți s-a părut nedrept. Adică, vei învăța să îți observi din timp intensitatea acelor emoții care nu te-au dus încă în punctul de a simți furie. Și vei afla cum să nu mai fugi de ele, cum să anulezi așteptările, cum să îți setezi intenții conștiente. Adică, cum să nu te mai lași controlat(ă) de emoții și cum să fii tu în controlul lor.

Modul #6

Înțelegerea emoțiilor - Ascultarea activă

Această săptămâna este despre deprinderea unei alte abilități importante ce dezvoltă capacitatea de a nu mai reacționa instinctual, adică cu impulsivitate (la nervi), cu interpretare sau ignoranță, și anume, ascultarea activă.

 

Exercițiile specifice acestei abilități te vor ajuta să îți dezvolți și construiești un dialog interior sănătos, acel dialog în care îți vei vorbi în primul rând ție cu respect, cu blândețe și înțelegere, cu onestitatea.

 

Vei învăța să practici reziliența și să ieși din cercul vicios al recompensei. Adică, vei învăța cum să faci totul cu implicare 100% fără a aștepta vreo recompensă și cum să oferi fără a aștepta nimic la schimb.

 

Practic, vei învăța cum să asculți omul de lângă tine acceptându-i punctul lui de vedere, fără a mai avea replică de fiecare dată la fiecare cuvânt care pare a te deranja. Vei învăța cum să fii prezent(ă) într-o discuție fără a mai interpreta spusele celuilalt.

Modul #7

Gestionarea emoțiilor

Atunci când știi cum să îți gestionezi emoțiile, interpretările, frustrările și anumite reacții vulcanice nu mai ies la suprafață și nu mai generează nici o stare conflictuală în interiorul tău pentru simplu fapt că, ai învățat ce sunt emoțiile și cum să nu te mai identici cu ele. 

 

Exercițiile din această săptămână te vor ajuta să fii în echilibru cu tine indiferent de factorii exteriorii care sunt trecători până la urmă, nu-i așa? Ceea ce s-a întâmplat acum o săptămână,  mai contează acum? Sau chiar și acea mare durere resimțită în momentul în care te-ai despărțit de cineva în adolescență și pe care atunci îl/o credeai iubirea vieții tale, mai contează acum?

 

Toate trec, însă ceea ce contează este modul în care tu alegi cum să reacționezi la acești factori și ce emoții alegi să păstrezi ca amintire, pentru că acestea vor avea efecte în prezent și aceste efecte construiesc inconștient scenarii în care tot tu mâine sau peste o perioadă te vei afla și le vei trăi.

Modul #8

Tiparul emoțional

Face referire la acea buclă comportamentală, adică reacții cu încărcătură emoțională  pe care ajungi să le repeți atunci când reacționezi din nemulțumire, din nesiguranță, din vinovăție.

 

Exercițiile ce le vei avea de pus în practică pentru a-ți depăși acest tipar emoțional, te vor ajuta să vezi imaginea de ansamblu. Adică să vezi și să devii conștient(ă) de acele greșeli pe care obișnuiești să le faci din nou și din nou, să înțelegi cum s-a format acest tipar, de unde și pe baza a ce factori, și cum să îl anulezi.

 

În această a 8-a săptămână vei învăța cum să îți identifici tiparul emoțional vechi format din programările parentale și sociale neînțelese și cum să te eliberezi de el, astfel încât să îți poți construi tu acum, conștient, propriul tău tipar în acord și armonie cu propriile tale valori.

Modul #9

Empatia

Este despre cât și cum alegi să te pui în papucii altuia.   Atunci când știi cum să empatizezi, nu vei mai cădea în capcana celor care se victimizează și care încearcă să șantajeze emoțional, pentru că vei învăța unde să îi oprești și cât să le dai voie.   Exercițiile acestei săptămâni te vor ghida în a practica: libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea ta. Adică, vei învăța cât poți să ajuți și să te implici și care este limita, fără a invada libertatea de alegere a celuilalt pentru el/ea însuși/însăși. Atunci când vrem să ajutăm, o facem din modul în care noi am experimentat o situație asemănătoare. Și vom sfătui din perspectiva experiențelor noastre, experiențe care nu vor coincide niciodată cu ale nimănui alcuiva. Fiecare avem propriile lecții de învățat  și le putem învăța și putem fi conștienți de ele doar dacă noi alegem pentru noi și nu altcineva în locul nostru. Empatia este despre a îi da putere celui de lângă tine să creadă în puterea lui interioară și că el este singurul responsabil de alegerile și viața lui. Atunci când nu facem toate acestea, devenim intruzivi, nu avem încredere în persoana de lângă noi și nu îi lăsăm libertatea de a alege pentru sine.

Modul #10

Consumul de emoții

Vei învăța să scoți la lumină toate acele emoții de care ai tot fugit, pe care le-ai tot reprimat, pe care le-ai tot negat și ascuns în spatele a tot felul de scuze și să te eliberezi de ele.

 

Cu cât le vei consuma, cu atât nu vei mai avea de ce să răbufnești sau să trăiești atacuri de panică, de anxietate, stări de depresie, de neputință sau de tristețe profundă pe care nu ți-o poți explica.

 

Exercițiile acestei săptămâni te vor învăța să te eliberezi de emoțiile negative, să 

înțelegi distincția clară dintre suferință și durere, să privești dincolo de suferință, de normalitatea în care te-ai obișnuit să trăiești, adică să nu te mai autosabotezi.

 

În decursul acestei săptămâni te vei mai  pune încă o dată față în față cu ce a mai rămas din propriul ego, din propriul orgoliu și vei învăța cum să faci pace cu el înțelegând că nu ai nevoie de el, pentru că tu ai învățat în toate aceste 10 săptămâni pline să ai încredere deplină în tine.

Modul #11

Analiza comportamentală

Vei învăța să îți faci o analiză comportamentală ce îți arată punctual de ce ești așa cum ești și ce anume a determinat comportamentul tău să fie exact așa cum este.

Prin intermediul exercițiilor vei învăța cum să-ți identifici tiparul tău comportamental, cum să lucrezi la el și pentru ce perioadă, astfel încât să îl destructurezi și apoi să începi să îți construiești tiparul comportamental pe care tu ți-l dorești conștient.

În această săptămână nu vei fi singur(ă) și cu ajutorul unui mentor vei reuși să scoți la lumină acest tipar, să îl vezi clar, să îl înțelegi, ca mai apoi să te eliberezi de el.

Modul #12

Diagrama comportamentală

În această ultimă săptămână, vei învăța cum să îți creezi propria diagramă comportamentală înțelegând fiecare bucățică din comportamentul tău cum se construiește!

 

Cu ajutorul exercițiilor, vei învăța să treci de ego-ul spiritual, să înțelegi puterea extraordinară a integrității, să practici obiceiul de a simți recunoștință în fiecare clipă pentru întreaga ta viață.


Diagrama comportamentală te va ajuta să aplici soluția exactă la cauza emoțională, determinând schimbarea întregului comportament exact așa cum îți dorești tu.

Florin Alexandru, autor, analist și „prof de emoții”

Florin e analist comportamental, singurul din România acreditat Paul Ekman International.

Este, de asemenea, autor și creator de board game-uri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Împreună cu profesorul Florin Colceag a scris cartea Copilul tău este un geniu, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 85.000 de familii din România.

Este, de asemenea, fondatorul comunității Tikaboo care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România.

E pasionat de alergare. Și-a transformat hobby-ul în sport de performanță și organizează periodic competiții și maratoane prin țară.

Testimoniale

Care e investiția ta?

Dacă te înscrii în următoarele 4 zile poți să cumperi programul cu 1409 990 lei, adică 11 lei pe zi!

Design Comportamental

Cât costă și ce cuprinde:
1409RON
1290 RON
  • Acces la platforma online cu materiale pentru 12 săptămâni structurate în 7 module
  • Harta comportamentului uman: instrumentul care te ajută să-ți identifici tiparele și comportamentele ca să le poți adapta și să scapi de emoțiile care te sabotează
  • Lupa emoțiilor - tehnica propusă de Florin cu ajutorul căreia să îți observi în detaliu trăirile ca să le conștientizezi și controlezi mai bine
  • Acces la grupul privat de Facebook în care poți să participi la live-urile lui Florin cu sesiuni de întrebări și răspunsuri
Ofertă

Iată ce-ai putea să iei, printre altele, cu 11 lei pe zi:

Poți să faci zilnic astfel de cheltuieli sau să alegi să investești 11 lei / zi ca să-ți construiești încrederea în tine. Tu decizi 🙂

Testimoniale

ANTONELA POPESCU

MARIANA NAN

LAURA NEGRUȚ

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program?

Nu e o tragedie dacă alegi acum să nu te înscrii în program, însă iată ce poți să pierzi dacă amâni decizia:

GARANȚIA 200% ÎNCREDERE

Sunt atât de convins că acest program te va ajuta să-ți crești încrederea în tine și să-ți pui rotițele în mișcare, încât îți fac o propunere.

Dacă tu simți că după 30 de zile de program nu există progrese, poți să-mi scrii și primești banii înapoi.

E garanție 200%: rămâi cu informațiile, primești diagrama, exercițiile practice, dar obții și banii dacă nu ești mulțumit.

Trebuie doar să ne scrii un email.

Întrebări Frecvente

Pe perioada promoției prețul programului e de 990 de lei, redus de la 1490 de lei.

Da, poți plăti programul în 2 rate egale a 550 de lei , preț valabil pe perioada acestei promoții.

Ratele se plătesc la un interval de 30 de zile.

Da, ai acces pe viață la program.

Programul începe în 13 aprilie.

Atunci vei primi acces la platforma unde vor fi publicate lecțiile și la grupul privat de facebook unde vei interacționa cu Florin și ceilalți mentori și colegi.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le găsești aici te rugăm să iei legătura cu noi folosind informațiile de contact de mai jos:

Whatsapp: 0734722318 | Email: cursuri@florinalexandru.ro

zile
ore
minute
secunde