Câștigă bonusul gratuit

Zile
Ore
Min
Sec

DESIGN COMPORTAMENTAL ED. 5

28 SEPTEMBRIE 2023 - 24 IULIE 2024

SINGURUL Program din România care te ajută să îți rescrii LA SIGUR comportamentul și viața în 10 LUNI!

Unicul program transformațional, online, care îți schimbă fiziologia creierului și te ajută să devii un om NOU, cu o viață NOUĂ, complet ÎN AFARA burnoutului, depresiei, anxietății și a epuizării cronice!

Program Online – Cost 3.000 lei  – Durată 10 luni – Perioada: 28 septembrie 2023 – 24 iulie 2024 | Lecții video și text | Terapii de grup săptămânale | Exerciții practice de succes | Rezultate garantate | Singurul program comportamental din România cu ajutorul căruia îți creezi un nou TU | Feedback personalizat | Suport constant | Grupuri Private de Whatsapp și Facebook

*Program ținut de Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat Paul Ekman International (cel mai renumit analist comporamental din lume!).

Design Comportamental a ajutat deja peste 3500 de oameni!

( vezi cum l-a ajutat Design Comportamental pe Damian Drăghici - urmărește videoul )

Urmărește videoul cu Damian Drăghici 👆

( vezi cum l-a ajutat Design Comportamental pe celebrul Damian Drăghici - urmărește videoul )

M-am descoperit așa cum nu credeam că o voi face. Citesc destul de mult. Am aflat din cărți despre trăirea în momentul prezent, fără intervenția gândurilor. Mă ”lupt” cu ele de mult timp, dar în această săptămână am reușit să mă apropii de mine. Să încep să învăț ce înseamnă iubire de sine. Să încep să descopăr cine sunt eu. Mulțumesc, cu recunoștință!” - Cristina Duktaș

Design Comportamental 2.0 îți schimbă fiziologia creierului în 10 LUNI!

Îți transformi viața la 180° și devii 100% perfomant(ă) FĂRĂ să mai fii vreodată atins(ă) de BURNOUT, depresie, anxietate sau epuizare!

PRACTIC

Cursurile zilnice și exercițiile practice au menirea de a te ghida direct la țintă către cea mai bună versiune a ta astfel încât să dobândești ACUM și pe viitor tot ce-i mai bun de la viață!

Primești constant feedback personalizat și susținere din partea echipei noastre!

EFICIENT

Cel mai complex program comportamental din România în care lucrezi direct cu cauza schimbând-o, iar efectele acestei schimbări iți vor construi exact comportamentul dorit.

Întregul program a fost conceput într-o structură clară și ușor de înțeles.

SIGUR

Un plan pas cu pas prin care îți reconstruiești comportamentul ca să fie în avantajul tău și pentru construirea unei vieți fericite.

Dacă te dedici 100% ție, Programul îți garantează că vei putea să dizolvi propriile tipare nocive, devenind un om NOU!

Design Comportamental 2.0 conține cele mai revelatoare teorii, tehnici și practici din domenii precum: inteligență emoțională, psihologie, programare neurolingvistică (NLP), analiză tranzacțională, neuroștiință, mindfulness și yoga.

Program Online – Cost 3.000 lei  – Durată 10 luni – Perioada: 28 septembrie 2023 – 24 iulie 2024 | Lecții video și text | Terapii de grup săptămânale | Exerciții practice de succes | Rezultate garantate | Singurul program comportamental din România cu ajutorul căruia îți creezi un nou TU | Feedback personalizat | Suport constant | Grup Private de Facebook și Whatsapp

Înveți „matematica” comportamentului tău, îl înțelegi cum funcționează și anulezi toate elementele care îți declanșează burnoutul, autosabotarea, stresul, anxietatea, depresia, frica și epuizarea.

Practic... identifici cauzele programelor comportamentale nocive și anulezi setările tale toxice tocmai ca să...

...construiești un comportament NOU și DE SUCCES!

Înscrie-te în Design Comportamental 2.0 până pe 27 septembrie, ora 23:59 și vei primi un NOU program de transformare, BONUS GRATUIT!

BONUS GRATUIT LA ÎNSCRIEREA în Design Comportamental!

IUBIRE vs EGO este programul prin care îți...

Revitalizezi relația în 7 săptămâni!

Înlocuiește nemulțumirile nerostite, orgoliul personal, rutina, suspiciunea, gelozia și reproșurile din relația cu partenerul tău, cu respectul, afecțiunea, libertatea, atenția și iubirea adevărată!

Ce conține programul?

1470 lei

Primești acces gratuit când te înscrii în Design Comportamental 2.0.

Trezește potențialul tău MAXIM!

Ia-ți cel mai bun angajament față de tine! Intră în programul Design Comportamental și construiește-ți un NOU TU!

„Programul chiar mă ajută. Simt cum mă schimb la propriu. Comportamentul meu se schimbă. Cel mai bine îl observ când sunt pus în fața unor provocări vechi și mari, pe care în trecut nu am avut curajul să le abordez.” - Ionuț Bălăiban

Nu exiști dacă nu ești de succes!

De câțiva ani planează în societate cultura performanței. 

Ca să intri în standardele societății nu mai este de ajuns să ridici o casă, să plantezi un copac și să dai naștere unui copil, acum totul se învârte în jurul succesului. 

Totul trebuie să fie de succes, altfel nu este de ajuns.

Iar insuficiența și standardele nu vin doar ca o mare presiune din exterior, ni le-am însușit atât de puternic încât am ajuns să ne blamăm și să ne acuzăm noi înșine când NU suntem performanți și NU avem ceea ce ne-am imaginat că TREBUIE să fim și să avem.

În ziua de azi TREBUIE să ai o familie de vis, o carieră desăvârșită, o afacere foarte profitabilă și, OBLIGATORIU, foarte mulți bani. 

Și este absolut minunat să ți le dorești și să muncești pentru ele, însă poți avea o carieră de succes în perfect echilibru cu o viață personală armonioasă.  

Când îți alimentezi viața personală, sănătatea și armonia interioară, motorul creației profesionale devine și mai puternic, iar bucuria din familie este inepuizabilă.

Cultura performanței TE COSTĂ scump!

Când trăim pe pilot automat, fără să ne ascultăm sinele superior, pe măsură ce ne învârtim în cercul banilor și a nevoilor materiale, parcă emoțiile noastre adorm sau devin din ce în ce mai negative, iar noi devenim mașinării automate care produc succesul și prosperitatea pe bandă rulantă.

Ca într-o perfectă normalitate ajungi să lucrezi chiar și 12-14 ore pe zi. Devine o normalitate să faci mai multe lucruri decât prevede fișa postului. Devine o normalitate să nu mai pleci în concediu. Devine o normalitate să nu mai ai timp liber. Devine o normalitate să-ți duci weekendurile cu telefonul la ureche.

Devine o normalitate să îți neglijezi familia. Devine o normalitate să nu ai o viață de cuplu. Devine o normalitate să nu mai mănânci sănătos. Devine o normalitate să te anesteziezi cu vicii de care nu erai atras(ă) în trecut. Devine o normalitate să trăiești ÎN AFARA iubirii și a armoniei.

Dar până când crezi că poți tolera anormalul, stresul, anxietatea, singurătatea, depresia, neiubirea și nefericirea? 

Până când intri în burnout, corpul îți spune STOP, emoțiile o iau razna, iar psihicul cedează. 

Din acest moment ți se inversează nevoile, iar cursa pentru bani se va transforma într-un maraton pentru salvarea ta și a familiei tale.

Elimină programele comportamentale negative în 10 luni!

Burnoutul este FOARTE selectiv. Îi plac oamenii inteligenți, creativi și realizați.

Burnoutul este atras de antreprenori, soloprenori, manageri de top, liderii și superiorii ierarhici, specialiști în finanțe și banking, cadre medicale, experți în domeniul IT, terapeuți, psihologi și coachi, cadre didactice și, de ce nu, chiar mame de carieră. 

Tu, stâlpul societății noastre, ești cel mai vizat de burnout.

Ei bine, burnoutul nu ține cont de planurile noastre de viitor sau de termenele noastre limită. Când atinge apogeul, ne pune pe STOP întreaga viață.

Ca să nu mai fii nevoit să treci vreodată prin stările și efectele devastatoare ale burnoutului, te invit să îți rescrii comportamentul și viața cu ajutorul programului Design Comportamental 2.0.

Important:

Viața ta începe din momentul în care NU te mai identifici cu emoțiile și gândurile tale întunecate!

Viața ta începe din momentul în care NU te mai identifici cu emoțiile și gândurile întunecate!

Tu ești singura persoană responsabilă pentru binele tău și împlinirea ta în această viață, iar echipa Design Comportamental te va ghida și spijini în procesul de reînoire a personalității tale!

Când îți schimbi și îți îmbunătățești personalitatea și comportamentul, îți schimbi și îți îmbunătățești relațiile, destinul și viitorul! – Florin Alexandru!

„Acest program pentru mine a fost o adevărată provocare, în care am reușit să-mi regăsesc stabilitatea emoțională pe care o pierdusem de o bună perioadă de timp și pentru acest lucru îți sunt recunoscătoare, și nu numai!” - Camelia Susman

Programul Design Comportamental 2.0 este pentru tine dacă:

Programul Design Comportamental 2.0 NU este pentru tine dacă:

Design Comportamental 2.0 este și pentru oamenii de succes:

Ești Antreprenor, Soloprenor sau Freelancer

Și vrei să te bucuri de succesul tău și să devii din ce în ce mai performant FĂRĂ riscul eșecului din cauza epuizării.

În plus, vrei să fii acela care are o afacere profitabilă, dar și o viață de familie împlinitoare.

Ești un om de carieră

Și vrei să gestionezi corect stresul și să folosești soluții eficiente de prevenire a oboselii cronice.

Vrei să fii un top performer în plină creștere, cu rezultate care se înmulțesc într-un an cât pentru alții în zece.

Ești Psiholog ori Psihiatru

Și vrei să înțelegi structura emoțiillor și modul în care acestea ne construiesc comportamentul, cu scopul de a-ți ajuta mai mult și mai bine pacienții!

Ești Coach sau Trainer

Și ai nevoie de o metodă de analiză și ajustare comportamentală care să fie adaptată zilelor noastre, eficienă și rapidă, cu scopul de a-ți ajuta eficient clienții.

Ești profesor sau educator

Și ai nevoie să înțelegi comportamentul copiilor pentru a-i ajuta și susține în procesul lor de învățare și formare.

Design Comportamental 2.0 îți oferă instrumentele cu ajutorul cărora:

“De când am descoperit programele tale, am reușit să îmi înțeleg mai bine comportamentul și am reușit să îmi gestionez mai bine emoțiile. Te urmăresc și urmez programele tale, pentru că știu că aceasta este calea și că înapoi nu mă întorc. Atunci când urmăresc video-urile postate de tine, pe lângă informații utile, îmi transmiți o stare de calm și încredere. Mulțumesc pentru tot ce faci.” Diana Danila

Mărturiile participanților în Programului Design Comportamental 2.0

Cristina Dutkaș

„Am învățat să trec peste credința că nu sunt suficient de bună, ca nu sunt suficient de competentă...”

Denisa Ștefan

„Până am înțeles că e vorba de un proces de durată cu suișuri, cu coborâșuri, cu conștientizări de tot felul...”

Cătălina Chendea

„Am învățat să las de la mine, am învățat să accept mai mult, am învățat să deleg sarcini și să înțeleg că nu numai eu nu fac lucrurile bine.”

Adina Precup

„M-am înscris în program pentru că mi-am dorit să îmi îmbunătațesc relația cu copii și cu soțul.”

Cristian Ghenade

„ Cea mai mare schimbare, pe care am avut-o, este acceptarea mea. Așa cum sunt, cu bune și rele. Asta e cea mai mare schimbare.”

24 de motive să intri în Programul Design Comportamental 2.0:

✅ Este singurul program din România cu care îți rescrii la SIGUR comportamentul și viața;

Este singurul program care te învață MATEMATICA comportamentului tău;

✅ Este singurul program care te ajută CONCRET să te deprogramezi de toate credițele toxice, fricile și limitele tale;

Este singurul program cu care îți vindeci rănile și traumele din copilărie;

✅ Este singurul program care îți schimbă complet fiziologia creierului;

Este singurul program care echivalează cu mai mult de 150 de ședințe la psiholog;

✅ Este UNICA „facultate” de design comportamental din România;

Este singurul program care te învață MATEMATICA comportamentului tău;

✅ Este singurul program care te ajută CONCRET să te deprogramezi de toate credițele toxice, fricile și limitele tale;

Este singurul program cu care îți vindeci rănile și traumele din copilărie;

✅ Este singurul program care îți schimbă complet fiziologia creierului;

Este singurul program care echivalează cu mai mult de 150 de ședințe la psiholog;

✅ Este UNICA „facultate” de design comportamental din România;

Este singurul program din România cu care îți rescrii la SIGUR comportamentul și viața;

✅ Este singurul program din România cu care îți rescrii la SIGUR comportamentul și viața;

Este singurul program care te învață MATEMATICA comportamentului tău;

✅ Este singurul program care te ajută CONCRET să te deprogramezi de toate credițele toxice, fricile și limitele tale;

Este singurul program cu care îți vindeci rănile și traumele din copilărie;

✅ Este singurul program care îți schimbă complet fiziologia creierului;

Este singurul program care echivalează cu mai mult de 150 de ședințe la psiholog;

✅ Este UNICA „facultate” de design comportamental din România;

Primești feedback personalizat și suport constant din partea lui Florin Alexandru și a echipei sale de mentori dedicați!

Lucrăm cu tine până când ai rezultate!

Bine de știut: Te sprijinim și te ghidăm în dezvoltarea ta până când reușești să îți îndeplinești obiectivele din punct de vedere al designului comportamental dacă parcurgi 70% din lecțiile programului, participi la 70% dintre ședințele de terapie de grup și promovezi testele de evaluare periodice!

„Mulțumesc că faceți ca totul să conteze, că îmi sunteți alături în această minunată călătorie a propriei mele transformări.” - Ștefania Pene

Ce NU îți promite Programul Design Comportamental 2.0:

Aș putea să enumăr zeci de beneficii, iar acestea le-ar include atât pe cele care mi-au transformat mie viața acum mai bine de 7 ani, cât și pe cele ale celor peste 3500 de participanți care au ales deja să își schimbe viața parcurgând programele pe care le-am creat de-a lungul multor ani de studiu și practică.

Așa că, în loc să-ți enumăr beneficii, îți spun că viața o primim și o trăim o singură dată. AICI și ACUM.

Schimbarea comportamentului tău și a felului tău de a fi remodelează și comportamentul celorlalți față de tine! 

Programul Design Comportamental este CHEIA către sinele tău autentic, nelimitat și atotputernic!

Design Comportamental este programul care te ghidează și te conduce către un TU capabil, responsabil, puternic, fericit, liber, motivat și încântat de propria ta viață!

Viața pe care ți-o dorești începe ACUM, cu tine!

Florin Alexandru, autor, analist comportamental și „prof” de emoții!

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), fondator Tikaboo, autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă DE CE-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne identificăm acest DE CE și să ne înțelegem comportamentul, vom putea să experimentăm imensul potențial uman și deopotrivă divin care se află în fiecare dintre noi.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 138 copii și 40 de educatoare.

Despre rezultatele acestui program pilot vorbesc în clipurile de mai jos maica Ecaterina și psihologul Adrian Mâncaș.

„Cu ajutorul informațiile clare și detaliate, a exercițiilor simple și practice am învățat cum să fiu mult mai atent la dialogul interior și am reușit să îmi însușesc această abilitate de a mă observa fără a mă mai judeca sau eticheta.” - Gabi Băliștineanu

APARIȚII MEDIA

Ce spun cei care au utilizat programele create de Florin Alexandru:

„Îmi place cursul, e fain, sunt încântată. Reușesc să mă observ bine și chiar îmi place să fac chestia asta. M-am schimbat fundamental față de cum eram. Nu mai simt frica că nu sunt suficient de bună, iar frica asta era foarte puternică la mine. Și gândurile negative au dispărut. Simt că mi-a crescut stima de sine, că sunt încrezătoare în propriile forțe și acum pt prima oară am simțit pe propria-mi piele ceva ce demult auzisem la nivel teoretic, anume că fericirea se află în noi și că de noi depinde totul, în noi e puterea de a schimba lucrurile în bine. Parcă m-am schimbat și la nivel vibrațional... cei apropiați, copiii, soțul... parcă se reflectă și asupra lor această schimbare a mea. E uimitor, e fantastic, nici în visele mele cele mai faine nu mi-am imaginat așa ceva. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Sunt profund recunoscătoare.” - Adina Precup

„Design Comportamental a fost pentru mine o fascinantă călătorie spre cele mai adânci și mai tenebroase cotloane ale ființei mele. M-a provocat zilnic să fiu eu însămi, să fiu mult mai conectată cu mine, cu trăirile mele și să învăț să-mi fie drag de mine, acesta fiind primul pas spre transformare. Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt, să mă împac cu trecutul meu. Îți sunt profund recunoscătoare Florin pentru călătorie, pentru suport, susținere și încurajare! Prin acest program am ajuns să îmbrățișez cu entuziasm fiecare provocare și să mă bucur de o viață împlinitoare.” - Lăcrimioara Cătinean

„Pe mine acest program mă ajută să mă redescopăr, să văd cum funcționez, să mă observ și să îmi identific emoțiile, sa mă întreb: “cine sunt” și “ce simt”...Mult mai ușor mi-a fost să îi observ pe ceilalți. Când am început cu mine, nu prea aveam chef să ies din zona de confort...dar în cele din urmă am reușit și pentru prima data în viața, activitatea și persoana mea sunt pe primul loc...nu mă mai judec, nu mă mai critic. Am început sa fiu blândă cu mine, să mă iubesc, să mă răsfăț și cel mai important să am încredere în mine, să mă respect din toate punctele de vedere!!! Mulțumesc pentru că ai avut încredere în forțele mele și că mi-ai oferit prin acest program suportul emoțional de care aveam nevoie pentru a mă transforma în persoana minunată care sunt astăzi!!!” - Magda Comărița

Intră în Design Comportamental 2.0.
Rescrie-ți comportamentul și viața în 10 luni!

Dacă te înscrii în Design Comportamental înainte să expire cronometrul, poți să achiziționezi programul cu 3000 lei. Noua ta viață implică o investiție de 10 lei pe zi!

Design Comportamental 2.0

4000 lei

3000 lei

*Poți achita în 2 sau 3 rate lunare.

Design Comportamental 2.0 echivalează cu 150 de ședințe de terapie la psiholog!

Dacă ai merge săptămânal la psiholog și dacă ai avea banii, timpul și răbdarea necesară de a respecta TOATE programările la psiholog...
... ar însemna să consumi aproximativ 4.5 ani din viață și să cheltui pe ședințele tradiționale de terapie individuale și de grup aproximativ 46.000 de lei pentru a te schimba.

Cu Design Comportamental 2.0 investești în tine 10 lei pe zi și îți dedici aproximativ 30 de minute zilnic, iar la finalul celor 10 luni vei fi un om NOU!

Cu Design Comportamental 2.0 schimbarea se produce CONSTANT!

Decizia e la tine! 🙂

*IMPORTANT! Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat și suport dedicat!

Cum se susțin cursanții în comunitate

De ce să achiziționezi programul?

Îl achiziționezi mai ales dacă îți dorești să te cunoști cu adevărat, să afli de ce întreaga ta viață de până acum a fost una în care ai simțit că „ai trăit” pentru alții și prin alții (prin dorințele lor neîmplinite).

Design Comportamental 2.0 este programul care te ghidează pas cu pas să folosești metoda deprogramării comportamentale, cu scopul de a-ți contrui un comportament autentic, ideal și potrivit ție, cu scopul de a-ți trăi PROPRIUL SCENARIU DE VIAȚĂ în libertate, fericire, împlinire, prosperitate și siguranță.

Este singura metodă din România care merge direct la cauza programării comportamentale și îți arată specific cum să destructurezi toate tiparele emoționale și comportamentale și cum să-ți construiești propria diagramă comportamentală.

Design Comportamental te ajută LA SIGUR să creezi un NOU TU!

“Sper să exiști cât mai mult pe acest pământ, să faci cât mai multe materiale. Pentru mine au fost ca o gura de aer proaspăt atunci când simțeam că mă sufoc. Cred în potențialul meu și cred că merit tot ce are mai bun de oferit viața. Acum sunt mai încrezătoare și știu ca pot mai mult.” - Adriana Erejdi

Ce pierzi dacă nu te înscrii în program?

Nu e o tragedie dacă alegi acum să nu te înscrii în program, însă iată ce pierzi dacă amâni decizia:

TRANSFORMARE 100% GARANTATĂ!

Sunt atât de convins că acest program te va ajuta să te transformi în persoana ta favorită și te va ghida REAL să îți pui viața în mișcare în direcția CORECTĂ și BENEFICĂ ție. încât îți ofer 2 GARANȚII.

GARANȚIA 1:

Lucrez cu tine până când ai rezultate! Te sprijin și te ghidez până reușești să îți îndeplinești cel mai mare obiectiv al tău din punct de vedere al designului comportamental DACA parcurgi 70% din lecțiile programului, participi la 70% dintre ședințele de terapie de grup și promovezi testele de evaluare periodice!

GARANȚIA 2:

Dacă în primele 14 zile de program simți că acesta nu ți se potrivește sau nu există progrese, îți restitui banii pe care i-ai plătit pentru înscrierea în program. Fără nicio explicație, îți dau banii înapoi.

Tot ce ai de făcut este să ne scrii un simplu e-mail, iar garanțiile se pun în mișcare în favoarea ta!

Cum e structurat cursul Design Comportamental 2.0?

Programul este structurat în 300 de lecții. 

De luni până smbătă, timp de 10 luni, ți se va transmite pe e-mail accesul la câte o lecție menită să te ajute să lucrezi eficient cu tine. 

Fiecare lecție o parcurgi în ritmul tău, în timpul tău liber!

Lecțiile conțin:

Avantaj #1 - Feedback personalizat

Design Comportamental 2.0 e singurul curs din România în care primești ghidare, suport și feedback personalizat timp de 10 luni de zile, astfel încât să reușești să parcurgi întreg programul și să pui în practică toate informațiile la care ai acces.

Primești sprijinul psihologic de care ai nevoie pentru a continua să lucrezi la propria transformare mai ales atunci când pare cel mai dificil și să-ți construiești comportamentul dorit.

Avantaj #1

Avantaj #2 - Sesiuni pe Zoom

Săptămânal vom avea terapii de grup live în care timp de aproximativ 2,5 ore vom dezbate, împărtăși și găsi soluțiile cele mai eficiente potrivite programului comportamental pentru fiecare cursant.
Avantaj #2
BONUS #4

Program Online – Cost 3.000 lei – Durată 10 luni – Perioada: 28 septembrie 2023 – 24 iulie 2024 | Lecții video și text | Terapii de grup săptămânale | Exerciții practice de succes | Rezultate garantate | Singurul program comportamental din România cu ajutorul căruia îți creezi un nou TU | Feedback personalizat | Suport constant | Grupuri Private de Facebook și Whatsapp

Acest program m-a ajutat enorm, în special activitățile, exercițiile și provocările. Fără ele nu aș fi putut să fac puzzle-ul vieții mele de până acum, nu aș fi putut să înțeleg deciziile luate de părinți, de bunici și de mine. Am fost uimită încă de la primul modul de ceea ce aveam să aflu. Modul de comunicare cu cei din jur și cel de abordare a problemelor era stresul meu suplimentar de zi cu zi. Am învățat să-mi trăiesc cu adevărat viața și să am toate motivele să fiu recunoscătoare în fiecare zi vieții.” - Raluca S.

Structura Programului Design Comportamental 2.0 este:

În prima lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– ce înseamnă și cum te ajută designul comportamental;

– cum să-ți setezi așteptările corect;

– cum să îți recunoști gândurile și emoțiile;

– cum îți influențează gândurile și emoțiile acțiunile;

– ce sunt senzațiile și ce senzații ai tu;

– ce este interpretarea și cum folosești tu această capacitate;

– ce este și cum te ajută instinctul;

– ce este și cum te ajută sistemul de apărare;

– cum să recunoști mecanismele și radarul sistemului de apărare;

– exemple concrete de mecanisme de apărare;

– ce este și cum te ajută instuiția;

– ce structură au emoțiile;

– ce este nevoia de iubire și cum te influențează;

– cum să recunoști frica de iubire sa lipsa iubirii;

– ce stări și trăiri ai tu și cum le poți educa în favoarea ta;

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În prima lună faci cunoștință cu tine și devii profund conștient(ă) de propria ta persoană!

În a doua lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– ce este normalitatea și la ce te ajută;

– cum îți chestionezi normalitatea;

– ce este normalitatea emoțională;

– ce este iubirea și de ce ai nevoie de ea;

– ce înseamnă iubirea sănătoasă;

– ce este atenția și de ce ai nevoie de ea;

– ce sunt validarea și apreciarea și de ce ai nevoie de ele;

– ce este acceptarea și de ce ai nevoie de ea;

– ce este afecțiunea și de ce ai nevoie de ea;

– ce este conectarea și cum poți beneficia de ea;

– ce este nevoia de control și cum te influențează;

– ce diferență există între greșală versus încercare;

– ce este nesiguranța și cum te influențează ea;

– ce sunt nerăbdarea și graba și cum te impactează acestea;

– ce este mulțumirea și cum te ajută;

– ce este adaptarea, cum te ajută și când te încurcă;

– care îți sunt stările de zi cu zi;

– ce este tensiunea emoțională și cum te impactează;

– ce gânduri ai și cum le interpretezi;

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În a doua lună îți identifici emoțiile, nevoile și cele mai tainice dorințe! Faci primul pas către iubirea infinită de sine!

În a treia lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– ce este emoția de acasă și cum să devii conștient(ă) de ea;

– să construiești, nu să repari;

– către ce îți îndrepți atenția și cum să o canalizezi în favoarea ta;

– care este combustibilul acțiunilor tale;

– să îți înțelegi acțiunile;

– importanța atenției;

– să îți folosești mușchiul atenției și cum să practici atenția activă;

– ce înseamnă, ce este și cum poți folosi atenția de grup;

– diferențele dintre a fi conștient și a fi inconștient;

– structura nevoilor tale;

– ce înseamnă integritatea fizică și cum o poți dobândi;

– ce înseamnă diversitate;

– ce înseamnă și cum poți beneficia de armonie;

– ce înseamnă și cum poți beneficia de autonomie;

– ce este sensul și ce sens ai tu;

– ce este dorința și ce dorințe ai tu.

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a treia luna intri cu delicatețe și precizie în profunzimea ființei tale!

În a patra lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– dansul gând-emoție;

– provocările observării;

– cauza epuizării când dezvolți inteligența emoțională;

– cum să devii observator / observatoare și implicit conștient(ă);

– să identifici și să consolidezi relația cu tine însuți;

– îți dezvolți calitățile și abilitățile;

– să respiri conșient;

– tehnici cu efecte spectaculoase de respirat;

– să reduci stresul și anxietatea;

– să te conectezi la EUL tău suprem;

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a patra se instalează schimbarea și începi deja să te bucuri de roadele ei. 

În a cincea lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– despre percepția emoțiilor;

– despre emoții pozitive și emoții negative;

– despre intenții pozitive;

– să îți asumi emoțiile;

– să recunoști frica și să te eliberezi de ea;

– ce este și cum te ajută vibrația personală;

– ce este și cum te ajută trăirea muzicală;

– să construiești trăiri pozitive;

– despre comunicarea emoțională;

– despre proiecții și verificitatea lor.

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a cincea lună înveți să fii, să te conectezi la inima ta!

În a șasea lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– despre așteptări și cum să-ți setezi așteptări realiste;

– despre acțiuni și recompense;

– să recunoști și să te bucuri de recompensa reală;

– să asculți activ;

– să ierți, căci TU ești primul beneficiar al iertării;

– despre naturalețea emoțiilor;

– despre igiena emoțiilor;

– despre creierul de maimuță;

– să te poziționezi corect față de emoțiile tale.

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

Cea de-a șasea lună este despre eliberare, liniște și armonie!

În a șaptea lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– despre tiparul emoțional;

– cum funcționează tiparul emoțional;

– care sunt efectele tiparului emoțional;

– despre tiparul emoțional al nesiguranței;

– despre tiparul emoțional al nemulțumirii;

– despre tiparul emoțional al iritării;

– despre tiparul emoțional al bucuriei;

– despre generarea unui tipar emoțional sănătos;

– anularea unui tipar emoțional nociv;

– despre tipare comportamentale;

– ce este și cum te ajută empatia;

–  cât și cum să empatizezi.

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a șaptea lună îți construiești propriul tău tipar comportamental autentic și propriul tipar emoțional sănătos! 

În a opta lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– despre consumul de emoții;

– despre ce ai tu de acceptat;

– despre atenția pe emoții;

– despre atenția pe tensiune;

– despre cum să consumi emoții;

– despre cum să folosești neutralitatea în beneficiul tău;

– cum să-ți analizezi corect tiparul comportamental;

– despre semnificația pe care o are visul vieții tale;

– despre programarea și deprogramarea parentală;

– despre programarea și deprogramarea socială;

– cum să te autoprogramezi;

– despre lipsa programării.

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a opta lună preiei controlul asupra propriului comportament și asupra vieții tale, anulând programele comportamentale care te limitează. 

În a noua lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare înveți:

– să îți faci analiza comportamentală;

– să îți faci diagrama comportamentală;

– despre bucla comportamentală;

– despre ce este, ce înseamnă și ce impact are egoul spiritual;

– renunțarea la emoțiile dureroase;

– să observi cauza și efectul;

– să celebrezi viața;

– să trăiești în avantajul tău, pentru tine și în beneficiul tău;

În plus, te așteaptă recomandări video și de lectură extrem de utilă ție și transformării tale.

În cea de-a noua lună te bucuri deja de un NOU TU!

În a zecea lună de lecții zilnice, exerciții practice și provocări revelatoare vei aprofunda, exersa și practica tot ceea ce ai învățat în lecțiile anterioare, finalizând transformarea ta… o transformare de care te vei bucura toată viața. 

În plus, te așteaptă o serie de bonusuri absolut fabuloase, cum ar fi:

– Pașaportul asertivității (înveți tehnici constructive de a comunica cu ceilalți);

– Frecvența Banilor (cum să anulezi sărăcia și cum să atragi abundența);

– Comunicare Constructivă (tehnici suplimentare de comunicare eficientă);

În cea de-a zecea lună poți fi fericit(ă) și îți poți mulțumi pentru decizia MINUNATĂ de a te fi transformat prin intermediul programului Design Comportamental!

Întrebări Frecvente

Costul de înscriere în programul Design Comportamental 2.0 este de 3000 lei, pe care îi poți plăti integral sau în 2 sau 3 rate egale.

Dacă nu poți achita integral, poți plăti programul în 2 rate egale sau în 3 rate lunare.

Prima rată se achită la înscriere în program.

Ai acces în programul Design Comportamental 2.0 timp de 2 ani din momentul înscrierii. Ulterior poți prelungi pe perioade egale de încă 2 ani cu achitarea a 50% din preț. 

Programul începe în 28 Septembrie 2023.

În data de 28 SEPTEMBRIE, în a doua parte a zilei, vei primi acces la platforma programului unde vei găsi publicate lecțiile, dar vei primi acces și în grupurile private de Facebook și de Whatsapp, unde vei interacționa cu Florin Alexandru și ceilalți mentori și colegi.

Rămâi în grupurile de suport cât timp dorești.

Timpul alocat parcurgerii fiecărei zile din program este de 20-40 de minute. 

Sesiunile live de întrebări și răspunsuri vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de joi, la ora 20:00.

Timpul alocat fiecărei sesiuni este de aproximativ 2,5 ore. 

Testele periodice te vor ajuta să îți evaluezi propriul progres.

Îți oferim feedback în sesiunile LIVE de pe ZOOM și/sau în grupul privat de Facebook! 

Programul m-a ajutat foarte mult să înțeleg ce am de făcut. Mi se par foarte utile și eficiente exercițiile și activitățile și mă ajută să mă simt mult mai încrezătoare în mine. Mulțumesc pentru tot!” - Maria Popa

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le găsești aici te rugăm să iei legătura cu noi folosind informațiile de contact de mai jos:

Whatsapp: 0756.872.223 | Email: cursuri@florinalexandru.ro

Orice decizie ai lua, sunt alături de tine. Însă, dacă te vei înscrie în program, promisiunea mea este că voi face tot posibilul și îți voi oferi tot suportul să treci peste fricile, blocajele, rănile și traumele emoționale pe care le porți de ani buni cu tine, astfel încât să reușești să-ți construiești viața și comportamentul pe care ți le dorești și la care visezi de prea mult timp!