Află cum să te iubești pe tine însuți

Te-ai săturat să cauți iubirea peste tot în jurul tău și să n-o găsești nicăieri?

N-o mai căuta! Oferă-ți-o!


Nu vei reuşi niciodată să primești de la ceilalţi mai mult decât ești capabil să-ți oferi tu însuți. Atunci când nu te iubești, vei avea mereu nevoie de tot mai multe dovezi de iubire de la celălalt.


Dacă nu ți le oferă, te vei considera îndreptăţit să te superi.


Dacă ți le oferă din plin, dar tu nu simți că meriți cu adevărat atât de mult, vei gândi că pur şi simplu se înşeală, că totuşi este o persoană naivă, iar dragostea sa va începe să te sufoce.


Învață să te iubești cu ajutorul acestui ebook, ca apoi să poți primi iubire din partea celorlalți. Este mult mai simplu decât pare!

Ce vei invata din acest ebook?

  • Cum te poate ajuta vulnerabilitatea să te descoperi
  • Cum să nu mai practici judecata și etichetarea
  • Cum să te eliberezi de frici ca să poți trăi viața mult dorită
  • Cum să ai un dialog interior constructiv
  • Cum să te accepți exact așa cum ești
  • Cum să fii blând cu tine și cu cei din jurul tău

Dincolo de orice emoţie, iubirea este o căutare sinceră şi continuă a binelui, armoniei, frumuseţii, atât pentru tine cât şi pentru cei pe care îi iubeşti.


Dacă această căutare nu există sau este sufocată de multe tensiuni, frici, temeri, confuzii, aviditate, înseamnă că este nevoie să-ți observi mai des universului interior. 


Iubirea înseamnă compasiune, răbdare, toleranţă, transparenţă… Este încântător să înveţi toate acestea în interacţiunea cu ceilalţi, dar dacă relaţiile pe care le-ai avut până acum nu ţi-au oferit o asemenea ocazie, nimic nu te impiedică să începi chiar acum raportându-te la tine însuţi.

Învață să te iubești cu ajutorul acestui ebook, ca apoi să poți primi iubire din partea celorlalți. Este mult mai simplu decât pare!

Despre mine

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

Eu exact asta am făcut și, drept urmare, m-am trezit la un moment dat că alerg un ultramaraton de 180 km prin munți, plecând de la cei 6 kilometri alergați zilnic cu regularitate.

Odată ce ne dezvoltăm această calitate începe viața să se releve în cel mai superb mod cu putință, ne reinventăm, trăim, ne bucurăm și celebrăm viața în toate formele ei.

Bucuria existenței se manifestă atunci când învățăm să trăim. Inteligența emoțională exact asta face, ne învață și ne dă voie să trăim și să descoperim armonia ce e deja în noi, ascunsă după atâtea emoții impuse de societate.

Dacă la început dezvoltarea acestei calități mi-a influențat radical viața, îmbunătățindu-mi relațiile cu mine însumi, cu fiul meu și cu toți ceilalți, acum sunt fericit că pot da mai departe această calitate.