Promisiune

Ești victimă sau ești
creatorul propriei vieți?

Ceea ce este înăuntru se vede cu ochiul liber şi la exterior! Cât timp înăuntrul tău sunt îndesate şi reprimate emoții ca: nemulțumirea, frustrarea, vinovăția, șamd, nu vei putea avea viaţa pe care ţi-o doreşti. Aceste emoții apar pentru că ceea ce îți dorești tu, este contrazis de comportament.  Noi am învățat să ne autosabotăm, de aceea nu ajungem niciodată la îndeplinirea dorințelor noastre. Acum poţi schimba asta! Învaţă cum să elimini conflictul dintre ceea ce-ți dorești și modul în care acționezi!

Dacă simți că:

Sau dacă...

Copilul meu nici nu mă
mai aude, darămite să mă asculte!

Ca părinți ne sacrificăm din răsputeri pentru copiii noștri, deoarece nu vrem să treacă prin greutățile prin care am trecut noi.

😓 Cu toate acestea, rămâne întotdeauna un copil care va fi neglijat!

👶 Acest copil este alături de noi în fiecare clipă, știe fiecare necaz prin care ne-a purtat viața și își poartă tacit rănile noastre încă din copilărie.

🧒 Acest copil este copilul tău interior!

Programele Geniu și Design Comportamental sunt instrumentele perfecte care te vor aduce pe tine înapoi în inima ta!

Vei învăța să-ți celebrezi viața, să te bucuri de ea și să nu îți mai neglijezi copilul interior!

Nu îi lua șansa la viața copilului din tine! Înscrie-te acum!

Lucrurile care îți bucură sufletul
s-au pierdut de ani de zile!

De ce?

⏰ Pentru că nu mai ai timp de tine! Ai prea multe obligații:

⌨ Muncă  👨‍👩‍👧‍👧 Familie  🏠 Casă

Toate te solicită din ce în ce mai tare, iar seara când pui capul pe pernă te prăbușești fără strop de energie cu gândul tot la ceea ce mai ai încă de făcut!

Uneori nici măcar nu mai știi ce ți-ai dori să faci pentru tine! Ești sleit de puteri și viața ta nu te mai bucură cu nimic!

❓Ce-ar fi dacă ar exista un instrument care ți-ar aduce bucuria vieții înapoi?

🕰Timpul nostru este epuizat și risipit atât timp cât nu suntem conștienți de ceea ce facem!

Programele Geniu și Design Comportamental reprezintă calea practică prin care să înveți să trăiești conștient, în armonie cu tine, să-ți faci timp să te bucuri de viața ta! Nu mai pierde timpul! Înscrie-te acum și câștigă timp de calitate pentru lucrurile care contează cu adevărat!

BIO AUTOR

Florin
Alexandru

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International. Paul Ekman este celebrul psiholog american ce a oferit consultanță în serialul Lie to Me și filmul Inside Out. El este un pionier al secolului XXI în studiul emoțiilor, demarând numeroase studii în triburile din Papua Noua Guinee și având numeroase implicări în ceea ce privește gestionarea globală a situațiilor de criză. Cazul “11 Septembrie 2001” din SUA este cel mai elocvent exemplu.

Fericirea
ține de bani!

⛔ Nimic mai fals! 

😓 Cum crezi că se explică existența acelor oameni nemulțumiți cu toate că nu au nicio problemă cu banii?

📚 Conform studiilor, fericirea ține de echilibrul interior, de anularea așteptărilor false, de asumarea și acceptarea a ceea ce avem deja sau a ceea ce suntem. 

Fericirea este pentru noi toți și o putem trăi fără nicio o condiționare. 

Programele Geniu și Design Comportamental reprezintă instrumentele practice prin care să poți dobândi echilibrul interior și să înțelegi că ceea ce ești, nu ține absolut deloc de bani.

Am creat aceste programe pentru toți cei care, ca si mine, au fost mult timp nefericiți deoarece știu cât de tare doare acest sentiment!  Înscrie-te acum! Dobândește-ți echilibrul interior și hai sa ne bucurăm de viață așa cum merităm!

Ce vei primi?

Îţi garantăm că valoarea acestor programe este de cel puţin 10 ori mai mare decât preţul pachetului, iar asta nu o zicem doar noi, ci şi cei peste 1000 de participanţi!

Îţi garantăm că vei fi deosebit de încântat de beneficiile majore care îţi vor aduce transformarea vieţii tale!

Indiferent de calea pe care o alegi pentru a ajunge la tine ori de traseul pe care îl alegi către interior nu ai cum să nu simţi o schimbare completă a ta, parcurgând cele două programe.

Dacă totuşi tu nu simţi beneficiile extraordinare ale acestor cursuri, îţi returnăm integral banii în primele 30 zile de la înscriere, fără întrebări suplimentare!

Înscrie-te astăzi şi învaţă cum să te transformi complet din victimă în creatorul propriei vieţi!