Descoperă-ți potențialul imens din tine dezvoltându-ți inteligența emoțională!

Ieși din cercul vicios al problemelor emoționale și construiești-ți viața dorită. Elimină blocajele mentale și emoționale, treci de convingeri și condiționări ce te țin acum pe loc!

Știai că în spatele oricărei probleme se ascund emoții neînțelese, neașezate, neconsumate?

Știai că, odată ce îți dezvolți inteligența emoțională reușești să îți înțelegi comportamentul și să îl construiești exact așa cum îți dorești?

De ce ajungem să facem iar și iar aceleași greșeli când este vorba de educația copiilor, de relația cu patenerul/a, de relații în general sau cu părinții noștri?

Să îți spun de ce! Nu am învățat cum să simțim și ce să facem cu emoțiile noastre și nici cum să avem o relație cu noi înșine. 

Am învățat, însă, să fugim de emoții, să ne ascundem când suferim, să nu consumăm emoția prin plâns pentru că ceilalți credeau că dacă nu mai plângem tristețea dispare, când de fapt aceasta se ascunde și devenim frustrați. Practic nu ne-a învățat nimeni cum să ne raportăm la emoții.

De ce nu te-a învățat nimeni cum să-ți dezvolți inteligența emoțională?

Pentru că tuturor le este frică de emoții și nu vor să simtă frică.

Pur și simplu nu ne înțelegem frica și nu știm ce să îi facem când o simțim, singurul mod de a reacționa când o simțim este să fugim și rareori să o înfruntăm.

Și atunci când înfruntăm frica nu învățăm și nu repetăm experiența pentru că instinctul este de a fugi și lăsăm acest instinct să ne cuprindă neînțelegând că cele mai multe lecții le regăsim tocmai aici, în ce mesaj ne transmite frica.

Poți să ignori dezvoltarea inteligenței emoțională, dar țin să îți spun că această calitate reprezintă o necesitate din punctul meu de vedere, nicidecum un moft așa cum pare la prima vedere.

Dacă o vei ignora, vei face aceleași greșeli din nou și din nou pentru că tot comportamentul nostru are la bază tiparele emoționale, cele ce ne determină gândurile și acțiunile noastre.

Sunt convins că te-ai întrebat în trecut cum să faci ceea ce îți dorești și că ai depus eforturi în a învăța, dar totul se oprea atunci când uitai sau când nu erai concentrat.

De ce nu vei putea avea viața pe care ți-o dorești dacă nu-ți dezvolți inteligența emoțională?

Pentru că emoțiile sunt „de ce-ul” nostru și noi ne concentram doar asupra gândurilor noastre ignorând emoțiile, cele pe care nu le înțelegem și nu știm de ce funcționează așa cum funcționează.

Foarte mulți oameni îmi scriu și îmi vorbesc de problemele lor fără să înțeleagă cum se construiesc acestea, fără să înțeleagă cauza care este întotdeauna de ordin emoțional.

Practic noi vorbim doar de efecte și foarte rar înțelegem haosul din mintea noastră când de fapt totul este foarte simplu.

După ce chiar eu a trebuit să îmi dezvolt această calitate esențială am înțeles cum funcționează comportamentul uman în detaliu având emoțiile ca element esențial de generare a fiecărei acțiuni.

Practic nu exista gând fără cel puțin o emoție și în mintea noastră tot timpul avem un dans între gânduri și emoții.

Mi-a luat 5 ani să perfecționez tot ce am studiat, să înțeleg fiecare detaliu, să creez un model matematic al tiparului emoțional, să construiesc instrumentele necesare pentru a înțelege oricine întreg procesul, să emit o procedură simplă și intuitivă pentru oricine își dorește să își dezvolte această calitate.

Acum poți să îți construiești și tu comportamentul pe care ți-l dorești cu ajutorul programului GENIU.

PROGRAMUL ONLINE - GENIU
un instrument complet prin care îți vei dezvolta această super putere

Programul GENIU este un program online pe care îl poți parcurge indiferent de unde locuiești și se întinde pe 7 săptămâni, timp în care înveți săptămânal una din cele 7 abilități necesare dezvoltări inteligenței emoționale.

Vei avea acces secvențial, la câte un modul pe săptămână pentru a putea integra fiecare abilitate.

STRUCTURA PROGRAMULUI

1

Modulul 1: Observarea emotiilor

A ne observa mai tot timpul comportamentul ține de observare, iar observarea o vom dezvolta dacă o practicăm. Iar aici vom avea exerciții ce te vor ajuta să îl observi în detaliu chiar și atunci când ai emoții subtile.


Vom dezvolta aceasta abilitate prin exerciții săptămânale și prin creearea de exerciții personalizate în fiuncție de tiparul tău de gândire.

Dacă nu ne dezvoltăm această abilitate, nu vom reuși să ne observăm propriul comportament și ne va păsa mai mult de ceea ce spun ceilalți și astfel nu vom știi cum să scăpăm de frica de a fi judecați de ceilalți. O capcană în care trăiesc majoritatea oamenilor.

2

Modulul 2: Percepția emoțiilor

Le vom observa și atunci când se manifestă subtil și cel mai important vom vedea că ele sunt acolo tot timpul construindu-ne pas cu pas comportamentul.

Dacă nu ne dezvoltăm această abilitate, nu vom reuși să recunoaștem emoțiile noastre și ale celorlalți, iar asta presupune că rămânem mai toată viața în aceleași capcane ale comportamentului nostru, adică vom face din nou și din nou aceleași greșeli.

3

Modulul 3: Joaca de-a emoția

Vom învăța cum să dansăm cu emoțiile generând stări și trăiri. Pas cu pas de la trăiri ce ne ajută să dezvoltăm creativitatea până la stări ce ne determinăm să acceptăm anumite situații de viață.

Dacă nu ne vom dezvolta această abilitate nu vom reuși să ne atingem creativitatea și asta presupune că nu vom învăța niciodată să gândim intuitiv, adică ne refuzăm inteligența nativă, cea care se poate exprima doar dacă ne jucăm cu aceste emoții. Îți mai spun că toate geniile planetei au învățat să se joace cu emoțiile și astfel au ajuns să debordeze de creativitate.

4

Modulul 4: Înțelegerea emoțiilor 

Vom observa tiparele ce se tot repetă în jurul nostru și vom înțelege cum se formează și ce comportamnete generează la ceilalți.

Dacă nu ne dezvoltăm această abilitate, nu vom putea intelege comportamentul celorlalți și nu vom reuși să ne uităm dincolo de cuvinte. Evident că asta nu ne dă voie să avem relații de calitate cu ceilalți.

5

Modulul 5: Gestionarea emoțiilor

Vom construi igiena ta emoțională atât de necesară într-o lume ce ne provoacă la fiecare pas, astfel vom preveni exprimările la extremă ale corpului emoțional.

Dacă nu învățăm să ne gestionăm emoțiile, vom avea suprize la tot pasul pentru că frustrările și anumite reacții vulcanice vor ieși la suprafață de câte ori suntem într-o situație conflictuală. Pe deasupra suntem cei ce întreținem și generăm astfel de situații conflictuale mai ales dacă nu învățăm să consumăm și să gestionăm emoțiile.

6

Modulul 6: Empatia 

Cât și cum să ne punem în papucii altora și vom scoate tiparul tău emoțional la lumină pregătindu-l pentru dans. Îl vom schimba sau anula în funcție de cum este construit.

Dacă nu vom știi cât și cum să empatizăm, vom cădea adesea în capcana celor ce se victimizează, cei ce vor încerca mai mereu să ne șantajeze emoțional pentru că nu vom ști unde să îi oprim și cât să le dăm voie.

7

Modulul 7: Consumarea emoțiilor

Vom scoate emoțiile de care am fugit mai tot timpul la lumină și le vom face să dispară pentru totdeauna consumându-le.

Dacă nu ne consumăm emoțiile, ramanem cu ele în corpul nostru emotional și acestea se exprima când ne este lumea mai draga, răbufnim sau declanșăm un atac de panica. Sau mai grav de atât, acestea se ascund la vedere și se camuflează în tot felul de situații trezind frici ce nu mai știm cum să le trecem.


Un exemplu este frica de întuneric din copilărie ce se camuflează în frica de singurătate și de aici merge mai departe în dependența de anumite persoane.

Cât este investiția ta în acest program online?

Ținând cont de tot ce am scris mai sus am evaluat acest program la prețul de 3500 lei. Și acesta este prețul la care îl vom vinde. 


Până la urmă rezolvă probleme ce te costă mult mai mult de atât. Deci este un preț corect.


Dar datorită unei nevoi atât de mari, cum este inteligența emoțională în România, am decis că momentan poți să ai acces la programul GENIU la prețul de doar 250 lei. 


Asta presupune foarte puțin.


Asta înseamnă că nimeni nu o să mai aibă nicio scuză dacă nu-și dezvoltă inteligența emoțională și stă în continuare în problemele de până acum. 


Vrem ca acest program să ajungă la orice român își dorește să își dezvolte inteligența emoțională și să își atingă potențialul pentru că noi credem că este vremea noastră, este momentul să ne exprimăm potențialul imens.


Brâncuși a spus că:

„Simplitatea este complexitatea înțeleasă!”


Asta fac eu și colegii mei, îți arătăm cum funcționează comportamentul și îți dăm instrumentele necesare pentru a-l construi exact așa cum îți dorești tu.


Restul depinde de tine. 


Dacă ești cu adevărat pregătit/ă pentru a te împlini, aici, în această viață, te invit în programul Geniu.


Îți mai spun că vom schimba prețul la un moment dat și îl vom pune la prețul corect, dar asta depinde de data lansării în Anglia și Statele Unite.

PROGRAMUL GENIU

7 abilități în 7 săptămâni


3500 250 lei

pentru primii 2000 de cursanți

  • Vei primi acces la câte un modul pe săptămâna, timp de 7 săptămâni, iar apoi ai acces pe viață la program.
  • Înveți 7 Abilități în 7 săptămâni
  • Exerciții săptămânale
  • Instrumente necesare dezvoltării Inteligenței Emoționale
  • Access la grupul Privat de Facebook

Ce conține programul:

Minim 6 lectii per modul

Fiecare modul are cel puțin 6 lecții video despre fiecare detaliu a acestei calități. Scheme clare a tot ceea ce reprezintă partea teoretică.

Exercitii pentru fiecare abilitate

Exerciții ce te vor ajuta să îți dezvolți fiecare abilitate în parte.

Test pentru fiecare abilitate

Un test să ne asigurăm că ai dobândit abilitatea respectivă.

Grup dedicat de Facebook

Un grup de Facebook unde vei avea suport 100% din partea mea și a colegilor mei și unde vei putea pune întrebări sau vei putea cere explicații suplimentare dacă este cazul..

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Prunău Elisabeta

Parinte

Sunt impresionata de cărțile tale. Vreau să îți mulțumesc pt ca am găsit în carte de unde au plecat problemele mele în educația fiului meu. Te apreciez profund pt ceea ce faci. Mulțumesc!!

Monica Gheorghe

Parinte

Emotii puternice, iures de ganduri? Simti ca te pierzi pe tine si brusc realizezi ca nu stii cum sa gestionezi tumultul de perceptii, convingeri, judecati, etichetari?

Programul "Magic" este raspunsul acestor intrebari. Intr-o singura sedinta am identificat "cauza" si am realizat unde trebuie sa lucrez cu mintea mea astfel incat sa fiu implinita si sa manifest adevaratul EU.

Multumesc din suflet!

Mihaela Ciobanu

Parinte

Cartea m-a ajutat sa-mi cunosc copilul, sa-mi creez o altă perspectivă de a gândi pozitiv,de a-mi dezvolta o relație mult mai bună cu copilul meu. O recomand cu incredere.Cu aceasta ocazie va mulțumesc !

Despre mine

Acum 3 ani, după 2 eșecuri de a porni Tikaboo, proiectul meu de suflet, am reușit să îl facem să funcționeze din a treia încercare și să creștem o comunitate de părinți care acum numără mai bine de 140.000 de membri. 

 

La început eram 3 colegi, acum suntem peste 10 persoane implicate și dedicate acestui proiect. În acești ani am reușit, cu echipa mea,  să vindem peste 100.000 de cărți și 30.000 de board game-uri ce dezvoltă abilități interpersonale.

 

Oamenii cumpără de la noi pentru că instrumentele create de noi au rezultate. Deși instrumentele sunt geniale, simțeam că lipsește baza. Așa a apărut acest program, pe care l-am finalizat de 2 ori, dar niciodată nu părea că e complet.


Acum este complet! Așa că am decis să îl fac public.

 

Persoanele cu care lucrez au parcurs programul și de fiecare dată rezultatele au fost mult peste așteptări. Pur și simplu oamenii și-au reinventat viața și au învățat să se bucure de ea.

Garanție 30 de zile

Dacă nu ești muțumit de curs poți să ceri banii înapoi, iar noi îi vom returna integral în primele 30 zile de la înscriere, fără întrebări suplimentare.

Notă personală:

Cred cu tărie că totul în Univers este exact așa cum trebuie să fie și nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător. 

E ca și când am spune că nu există legea cauză și efect.

Deseori sunt uimit de modul în care se manifestă această lege în Univers și atunci când reușești să fi îndeajuns de conștient de efectele cauzelor în general să înțelegi magia. 

Cred că modul în care se echilibrează întregul Univers este pură magie, ultima lecție de învățat în împlinirea noastră și în atingerea absolutului dacă vrei.