Din păcate, înregistrarea atelierului a expirat
Descoperă programele „Geniu” și ”Design Comportamental” realizate de Florin Alexandru
Ești victimă sau ești
creatorul propriei vieți?

 Putem să trăim fericiți și să ne bucurăm de viață alegând FERICIREA și NU PROBLEMELE, așa cum facem de obicei.

Vei învăța cum să faci această alegere mare din cele două programe pe care le prezint mai jos.

VS

Dacă simți că:

Sau dacă...

Peste 1300 de oameni au aflat în ultimul an că toate acestea sunt posibile, cu ajutorul programelor GENIU și DESIGN COMPORTAMENTAL

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Ți s-a întâmplat ca al tău copil nici să nu te audă
când vorbești cu el, darămite să te asculte?
Ca părinți ne sacrificăm din răsputeri pentru copiii noștri, deoarece nu vrem să treacă prin greutățile prin care am trecut noi. 😓 Cu toate acestea, rămâne întotdeauna un copil care va fi neglijat! 👶 Acest copil este alături de noi în fiecare clipă, știe fiecare necaz prin care ne-a purtat viața și își poartă tacit rănile noastre încă din copilărie. 🧒 Acest copil este copilul tău interior! Programele Geniu și Design Comportamental sunt instrumentele perfecte care te vor aduce pe tine înapoi în inima ta!

Vei învăța să-ți celebrezi viața, să te bucuri de ea și să nu îți mai neglijezi copilul interior!

Nu îi lua șansa la viața copilului din tine! Înscrie-te astăzi!

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Programul Geniu

Programul îți dezvoltă inteligența emoțională și te ajută să îți înțelegi comportamentul astfel încât să ți-l construiești exact așa cum vrei tu.

Cum te ajută programul?

Prețul normal : 250 lei

Design Comportamental

Ieși din tiparele comportamentale și scapă de frici și blocaje observând cu ajutorul acestui program cum se manifestă acestea în viața ta.

Cum te ajută programul?

Prețul normal: 540 lei


Spune adio tiparelor nocive și alege chiar azi să-ți trăiești viața altfel

Lucrurile care îți bucură sufletul
s-au pierdut de ani de zile?

De ce?

⏰ Pentru că nu mai ai timp de tine! Ai prea multe obligații:

⌨ Muncă  👨‍👩‍👧‍👧 Familie  🏠 Casă

Toate te solicită din ce în ce mai tare, iar seara când pui capul pe pernă te prăbușești fără strop de energie cu gândul tot la ceea ce mai ai încă de făcut!

Uneori nici măcar nu mai știi ce ți-ai dori să faci pentru tine! Ești sleit de puteri și viața ta nu te mai bucură cu nimic!

Ce-ar fi dacă ar exista un instrument care ți-ar aduce bucuria vieții înapoi?

🕰Timpul nostru este epuizat și risipit atât timp cât nu suntem conștienți de ceea ce facem!

Programele Geniu și Design Comportamental reprezintă calea practică prin care înveți să trăiești conștient, în armonie cu tine, să-ți faci timp să te bucuri de viața ta! Nu mai pierde timpul! 

Înscrie-te azi și bucură-te de lucrurile care contează cu adevărat!

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Florin Alexandru - „Proful de emoții”

ANALIST COMPORTAMENTAL, acreditat de Paul EKMAN Autor de bestseller

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.

Florin Alexandru este co-autor, împreună cu prof. dr. Florian Colceag, la cartea „Copilul tău este un geniu”, o carte ce a schimbat viețile a 70.000 de familii din România.

„Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

„Ai nevoie de mulți bani pentru a fi fericit!”
Oare așa să fie?

⛔ Nu, fericire nu e dată de mărimea portofelului sau zerourile de pe card! 

😓 Cum crezi că se explică existența acelor oameni nemulțumiți cu toate că nu au nicio problemă cu banii?

📚 Conform studiilor, fericirea ține de echilibrul interior, de anularea așteptărilor false, de asumarea și acceptarea a ceea ce avem deja sau a ceea ce suntem. 

Fericirea este pentru noi toți și o putem trăi fără nicio o condiționare. 

Programele Geniu și Design Comportamental reprezintă instrumentele practice prin care să poți dobândi echilibrul interior și să înțelegi că ceea ce ești nu ține absolut deloc de bani.

Am creat aceste programe pentru toți cei care, ca și mine, au fost mult timp nefericiți deoarece știu cât de tare doare acest sentiment!  Înscrie-te azi și dă-mi voie să-ți arăt cum poți alege fericirea! 

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Ce vei primi?

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Poți trăi viața la care ai visat dintotdeauna chiar de azi sau poți să-ți mai cauți scuze.

Alegerea este doar a ta.

Întotdeauna există două opțiuni, însă nu le poți avea pe ambele. Așa că lasă scuzele deoparte și obține ceea ce-ți dorești în viață.

10 motive pentru a cumpăra programul Geniu:

Programul Design Comportamental este compus din trei părți principale: audiobook-ul cele 12 Tipare Comportamentale, suportul de curs și grupul de Facebook.

Toate aceste resurse sunt la dispoziția ta ca să ajungi să stăpânești tiparele comportamentale și să îți construiești viața pe care ți-o dorești.

Fiecare dintre cele 12 tipare este prezentat într-un episod dedicat și are propriul suport de curs, astfel încât să poți să revii la informații ori de câte ori simți nevoia.

Ce vei afla din fiecare episod:

Odată ce cunoști aceste informații și te folosești de ele ca să îți construiești comportamentul pe care ți-l dorești, ești la un pas distanță de viața pe care o meriți.

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Viața este scurtă. De ce să pierzi timpul trăind-o cu jumătăți de măsură?

Înscrie-te în programe, descoperă-ți și dezvoltă-ți adevăratele calități astfel încât să te poți bucura de o viață împlinitoare pe toate planurile.

10 motive pentru a cumpăra programul Design Comportamental

doar 790 590 de lei pentru ambele programe

Îţi garantăm că valoarea acestor programe este de cel puţin 10 ori mai mare decât preţul pachetului, iar asta nu o zicem doar noi, ci şi cei peste 1000 de participanţi!

Îţi garantăm că vei fi deosebit de încântat de beneficiile majore care îţi vor aduce transformarea vieţii tale!

Indiferent de calea pe care o alegi pentru a ajunge la tine ori de traseul pe care îl alegi către interior nu ai cum să nu simţi o schimbare completă a ta, parcurgând cele două programe.

Dacă totuşi tu nu simţi beneficiile extraordinare ale acestor cursuri, îţi returnăm integral banii în primele 30 zile de la înscriere, fără întrebări suplimentare!

Înscrie-te azi şi învaţă cum să te transformi complet din victimă în creatorul propriei vieţi!

FlorinAlexandru.ro