Atelier Gratuit / Online / Joi, 14 aprilie, ora 19:00
Un studiu publicat de American Psychological Association ne-a arătat că încrederea este o abilitate ce se poate dezvolta în timp și ajunge la cel mai înalt nivel abia la vârsta de 60 de ani.
Vestea bună este că dacă acum nu ai încredere și nu poți face toate acele lucruri la
care visezi, îți poți dezvolta această abilitate.
Vestea proastă este că majoritatea oamenilor fac asta abia la 60 de ani.
Întrebarea este: vrei să aștepți până la 60 de ani ca să îți trăiești viața sau vrei să începi acum?
Dacă vrei să începi acum, hai cu mine in acceleratorul de încredere si îți voi arăta 3
pași simpli prin care îți poți dezvolta rapid încrederea în tine și toate acele lucruri la care nici nu îndrăzneai să visezi, vor deveni realitate.
Atelier Gratuit / Online / Joi, 14 aprilie, ora 19:00
Atelierul online gratuit pe care îl organizez joi, 14 aprilie, de la ora 19:00 îți oferă instrumente precise și antrenamente practice care te vor ajuta să ai încredere în tine!
Încrederea este și ea un proces. Unul care necesită timp, răbdare, dar mai ales implicare. Iar implicarea lipsește cu desăvârșire în cazul neîncrederii.
Pentru că atunci când nu ai încredere că se poate, nu faci decât să confirmi tot ceea ce ți-au spus ceilalți că nu se poate și că nu vei reuși. Adică să susții și să crezi mai departe credințele și fricile celorlalți, credințe și frici ce au devenit și ale tale.
Dacă vrei să ai încredere în tine și să nu te mai lași condus(ă) de neîncrederea, credințele și fricile celorlalți…
Te invit la acest atelier gratuit în care îți voi prezenta 3 pași simpli, extrem de practici și de eficienți care te vor ajuta să scapi de neîncredere:
Pasul 1: Încrederea este un proces, le fel și neîncrederea
Înțelegerea neîncrederii
Pentru a înțelege ce presupune de fapt încrederea este nevoie să afli cum s-a format acest proces al neîncrederii.
Mai precis, ce credințe, frici și mai ales ce tipare/programe comportamentale de nestăvilit stau la baza neîncrederii, ce anume continuă să le susțină cu atâta vehemență și de ce.
Pasul 2: Sădește încredere fără să mai cauți să fii încrezător
Înțelegerea încrederii
Atunci când sădești o sămânță în pământ și îi oferi mediul prielnic de a crește, te îngrijești cu bucurie și te implici în tot acest proces de a-i susține creșterea și ai încredere în tine că faci tot ceea ce ține de tine, acea sămânță va deveni roditoare.
Însă, dacă sădești o sămânță cu îndoială și te îngrijești de ea când poți, cum poți sau cum o vrea Dumnezeu, acea sămânță nu va avea puterea nici măcar să încolțească.
Ca să poți sădi încredere, speranță, iubire, viață în interiorul tău, este nevoie să crezi în sămânța ce o sădești, iar în cadrul atelierul îți voi arăta cum să crezi chiar dacă nimeni altcineva nu o face.
Pasul 3: Exercițiul Încrederii
Am practicat o viață cum să NU avem încredere și deținem această “abilitate” cu succes, însă nu și cum să avem încredere.
Iar în atelier asta vom face. Vom pune LIVE în aplicare exercițiul Încrederii – exercițiul care te va ajuta în orice moment din viața ta în care simți neîncredere, să ai încredere în tine.
“Viața ne-a oferit și ne oferă atât de multe și încă nu avem încredere în ea.”
Hai la atelier să afli cum și de ce merită să ai încredere în viață, în tine!
Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), cofondator Tikaboo, autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.
Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce și să ne înțelegem comportamentul, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.
Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 143 copii și 43 de educatoare.