Învață să ai încredere totală în tine și să faci tot ce ai visat vreodată

Acceleratorul de încredere și stimă de sine

Atelier Gratuit / Online / Joi, 14 aprilie, ora 19:00

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, cum să scapi de neîncredere și să fii o persoană încrezătoare

Află de la Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman, cum să scapi de neîncredere și să fii o persoană încrezătoare

Tu când vei avea încredere în tine?

Un studiu publicat de American Psychological Association ne-a arătat că încrederea este o abilitate ce se poate dezvolta în timp și ajunge la cel mai înalt nivel abia la vârsta de 60 de ani.

Vestea bună este că dacă acum nu ai încredere și nu poți face toate acele lucruri la
care visezi, îți poți dezvolta această abilitate.

Vestea proastă este că majoritatea oamenilor fac asta abia la 60 de ani.

Întrebarea este: vrei să aștepți până la 60 de ani ca să îți trăiești viața sau vrei să începi acum?

Dacă vrei să începi acum, hai cu mine in acceleratorul de încredere si îți voi arăta 3
pași simpli prin care îți poți dezvolta rapid încrederea în tine și toate acele lucruri la care nici nu îndrăzneai să visezi, vor deveni realitate.

Ai încredere că poți orice?

Atelier Gratuit / Online / Joi, 14 aprilie, ora 19:00

Atelierul online gratuit pe care îl organizez joi, 14 aprilie, de la ora 19:00 îți oferă instrumente precise și antrenamente practice care te vor ajuta să ai încredere în tine!

Cum ar fi dacă într-un atelier de 2,5 ore ai afla:

Îți voi împărtăși în timpul atelierului cei trei pași simpli prin care să anulezi declanșatorii neîncrederii, să observi ce anume o susține și cum să scapi de neîncredere într-un mod simplu și eficient.

Ce obții concret dacă te înscrii la atelierul gratuit online

Încrederea este și ea un proces. Unul care necesită timp, răbdare, dar mai ales implicare. Iar implicarea lipsește cu desăvârșire în cazul neîncrederii.

 

Pentru că atunci când nu ai încredere că se poate, nu faci decât să confirmi tot ceea ce ți-au spus ceilalți că nu se poate și că nu vei reuși. Adică să susții și să crezi mai departe credințele și fricile celorlalți, credințe și frici ce au devenit și ale tale.

 

Dacă vrei să ai încredere în tine și să nu te mai lași condus(ă) de neîncrederea, credințele și fricile celorlalți…

 

Te invit la acest atelier gratuit în care îți voi prezenta 3 pași simpli, extrem de practici și de eficienți care te vor ajuta să scapi de neîncredere:

 

Pasul 1: Încrederea este un proces, le fel și neîncrederea

Înțelegerea neîncrederii

Pentru a înțelege ce presupune de fapt încrederea este nevoie să afli cum s-a format acest proces al neîncrederii. 

 

Mai precis, ce credințe, frici și mai ales ce tipare/programe comportamentale de nestăvilit stau la baza neîncrederii, ce anume continuă să le susțină cu atâta vehemență și de ce.

 

Pasul 2: Sădește încredere fără să mai cauți să fii încrezător

Înțelegerea încrederii

 

Atunci când sădești o sămânță în pământ și îi oferi mediul prielnic de a crește, te îngrijești cu bucurie și te implici în tot acest proces de a-i susține creșterea și ai încredere în tine că faci tot ceea ce ține de tine, acea sămânță va deveni roditoare.

 

Însă, dacă sădești o sămânță cu îndoială și te îngrijești de ea când poți, cum poți sau cum o vrea Dumnezeu, acea sămânță nu va avea puterea nici măcar să încolțească.

 

Ca să poți sădi încredere, speranță, iubire, viață în interiorul tău, este nevoie să crezi în sămânța ce o sădești, iar în cadrul atelierul îți voi arăta cum să crezi chiar dacă nimeni altcineva nu o face.

 

Pasul 3: Exercițiul Încrederii

 

Am practicat o viață cum să NU avem încredere și deținem această “abilitate” cu succes, însă nu și cum să avem încredere. 

 

Iar în atelier asta vom face. Vom pune LIVE în aplicare exercițiul Încrederii – exercițiul care te va ajuta în orice moment din viața ta în care simți neîncredere, să ai încredere în tine.

 

“Viața ne-a oferit și ne oferă atât de multe și încă nu avem încredere în ea.”

Hai la atelier să afli cum și de ce merită să ai încredere în viață, în tine!

Ce spun cei care au participat la Atelierele susținute de mine?

„Observ că majoritatea lucrurilor pe care le fac, le fac din instinct, după cum am învățat, în majoritatea cazurilor fără să mă gândesc dacă felul în care acționez poate avea urmări nedorite. Mă opresc în momentul în care observ că mă critic și mă judec sau mă compar cu alte persoane. Îmi dau seama că tot timpul făceam acest lucru, întotdeauna mi-a fost frică de faptul că nu corespund și nu sunt îndeajuns de bună. Mă bucur că observ aceste lucruri, iar informațiile pe care le-am primit în programul Design Comportamental mi se par foarte utile, mă ajută foarte mult să înțeleg ce am de făcut, să mă simt încrezătoare în mine. Mulțumesc pentru tot!”
Maria
Educatoare
„Te urmăresc pentru că rezonez cu ceea ce împărtășești și apreciez ceea ce faci. Mă faci să conștientizez că ceea ce spui și descrii mi se potrivește și mie. Din siguranța și claritatea cu care vorbesti, simt că ești unul din profesioniștii de care merită să mă las ghidat. Mulțumesc pentru tot ce faci!”
Silviu
Inginer constrructor
„De când am descoperit programele tale, am reușit să-mi înțeleg mai bine comportamentul și am reușit să-mi gestionez mai bine emoțiile. Fiecare webinar făcut de tine m-a ajutat să conștientizez mai multe, să mă înțeleg mai bine. În momentul de față, am conștientizat că schimbarea se întâmplă în timp și este nevoie de răbdare și perseverență, fără judecată. Te urmăresc și urmez programele tale, pentru că știu că aceasta este calea și că înapoi nu mă mai întorc. Atunci când urmăresc video-urile postate de tine, pe lângă informații utile, îmi transmiți o stare de calm și încredere. Mulțumesc pentru tot ce faci.”
Diiana
Jurist
„Tu pentru mine ești un exemplu de împlinire și pur și simplu particip la webinarii și ateliere nu pentru că ar fi ceva în neregulă și vreau să rezolv, ci pentru că îmi place să te ascult și să învăț de la tine. Am apreciat franchețea cu care „ți-ai pus sufletul pe tavă” și dorința ta de a le arăta celorlalți că nu-i chiar așa greu să faci o schimbare. Te apreciez pentru faptul că răspunzi tuturor întrebărilor. P.S. Pe viitor îți doresc cât mai mulți participanți conștiincioși la DC, pentru mine a fost un punct de cotitură ( în sensul bun🙂). Eu aș pune Design Comportamental în programa de liceu, clasele terminale.”
Iulia
Antreprenor

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), cofondator Tikaboo, autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce și să ne înțelegem comportamentul, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 143 copii și 43 de educatoare.

zile
ore
minute
secunde