Felicitări, te-ai înscris cu succes.

Până la atelier, am o ofertă exclusivă pentru tine. E vorba de mini-cursul 

14 pași pentru a-ți crește încrederea în propria persoană

Cum te va ajuta acest mini-curs?

Vei învăța să renunți la autosabotare și la obiceiul de a te demoraliza și a te critica de fiecare dată când lucrurile nu se întâmplă așa cum te-ai așteptat

Vei afla cei trei factori principali care îți întrețin neîncrederea

Înveți cum să te validezi tu pe tine astfel încât să nu mai simți că nu ești în stare și că nu vei putea face față

Afli motivul pentru care ajungi de fiecare dată în punctul de a-ți pierde încrederea în tine și ce ai de făcut pentru a renunța la acesta

Înveți să lucrezi cu cele trei instrumente care te vor ajuta să-ți dezvolți și să-ți crești în orice situație încrederea în propria persoană

Nu am încredere că lucrurile se vor întâmpla așa cum mă aștept…

Nu cred că am să pot face față…

Nu cred că am să mă pot descurca…

Ce decizie să iau, nu vreau să greșesc…

E prea mult, mă depășește…

Lipsa încrederii în propria persoană ne face să ne simțim mai mereu nemulțumiți de noi înșine, insuficient de buni, de pregătiți, de a nu fi în stare să facem față provocărilor, de a reuși.

Căutăm neîncetat ajutorul și susținerea celorlalți, aprobarea și validarea lor, încrederea lor în noi pentru că noi nu știm să ni le oferim.

Motiv pentru care încercăm mereu să ne facem plăcuți, să fim diplomați, să nu dezamăgim, să ne ridicăm cât de mult putem la nivelul așteptărilor celorlalți crezând că astfel vom arăta că merităm încrederea lor.

Însă, tot ceea ce reușim cu brio este să ne pierdem și mai mult încrederea în noi înșine.

Și de fiecare dată când facem asta o voce interioară ne spune că nu suntem în stare, că sigur de data asta “o vom da în bară”, că vom fi judecați, criticați, că ne vom face de rușine.

Trăim adesea nesiguranța profesională, financiară, personală și ne simțim depășiți de situație.

Am vrea să nu ne mai lăsăm distrași de emoțiile și gândurile negative, să avem mai multă răbdare, să fim mult mai îndrăzneți, mai siguri pe noi, mai încrezători în noi înșine.

Însă, cu cât încercăm să ne controlăm la exterior și să salvăm aparențele, cu atât simțim că ne “prăbușim” în interior și neîncrederea în noi înșine crește.

Ce putem face pentru a avea încredere în propria persoană indiferent de situație?

Pașii pe care îi avem de făcut ne sunt la îndemână, doar că nu știm cum să-i punem în practică. Iar prin intermediul acestui mini-curs vei afla cum poți să îți crești încrederea în propria persoană urmând și punând în aplicare 14 soluții timp de 14 zile consecutive.

Astfel că, prin intermediul exercițiilor, activităților, exemplelor și informației sub formă video cuprinse în acest mini-curs, vei reuși să înțelegi ce întreține de fapt această neîncredere și ce poți face pentru a-ți crește încrederea în propria persoană.

Prin “Programele Florin Alexandru”, programe de transformare comportamentală și construire a vieții pe care tu dorești să o trăiești, au trecut deja peste 3000 de persoane, iar rezultatele sunt remarcabile:

„Acest program a fost pentru mine o fascinantă călătorie spre cele mai adânci și mai tenebroase cotloane ale ființei mele. M-a provocat zilnic să fiu eu însămi, să fiu mult mai conectată cu mine, cu trăirile mele și să învăț să-mi fie drag de mine, acesta fiind primul pas spre transformare.

Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt, să mă împac cu trecutul meu. Îți sunt profund recunoscătoare Florin pentru călătorie, pentru suport, susținere și încurajare!

Prin acest program am ajuns să îmbrățișez cu entuziasm fiecare provocare și să mă bucur de o viață împlinitoare.”

Lăcrămioara
Cătinean

„M-am descoperit așa cum nu credeam că o voi face.

Cu ajutorul programului am învățat să consider problemele niște provocări ce fac parte din viață, și să iau viața exact așa cum e...să-mi înțeleg trecutul...să trec peste credința că nu sunt suficient de bună...suficient de puternică...suficient de competentă…

Mulțumesc, cu recunoștință!”

Cristina
Duktaș