Pentru toți cei care se luptă cu stresul, friciile, anxietatea și atacurile de panică…

Învață cum să scapi de frică și anxietate și construiește-ți viața pe care ți-o dorești în DOAR 21 de zile!

*Un program susținut de singurul analist comportamental din România Paul Ekman Associate (cel mai renumit analist comportamental din lume!).

Dacă te înscrii până expiră cronometrul poți să cumperi programul cu

390 lei, adică 18,5 lei pe zi!

Dacă te confrunți cu anxietate și atacuri de panică înseamnă că tocmai ce primești un semnal important de la corpul tău: AȘA NU SE MAI POATE!


Există locuri unde ți-e greu să mergi și te simți agitat doar gândindu-te la ele, deşi înainte îți era foarte uşor să te duci acolo?


Doar gândul că trebuie să te mai duci încă o zi la serviciu te face să te simți foarte obosit sau chiar bolnav, din ce în ce mai des?
 
Ai început să eviți lucruri precum ieșitul cu familia sau cu prietenii pentru că le consideri prea înfricoșătoare și ți-e frică să nu fii judecat?
 
Dacă da, ai putea suferi de o tulburare de anxietate.
 
Anxietatea îți poate afecta viața mai mult decât îți dai seama.
 
Defapt este atât de periculoasă încât… 
1 din 10 români suferă de o formă de anxietate fără ca aceștia să știe sau să conștientizeze măcar!
 

De unde apare frica și anxietatea?

 
Încă din copilărie ni s-a spus cine și cum suntem noi
 
…apoi societatea ne-a impus cum ar trebui să fim, să vorbim, să ne purtăm, să gândim, să simțim
 
…iar în cele din urmă, am ajuns să nu mai știm CINE SUNTEM.
 
Anxietatea cauzează oboseală permanentă din cauza încercării de a găsi răspunsuri la diverse întrebări de tipul „Dar dacă…?” sau „Eu chiar sunt…?”
 
Și pentru că ne este extrem de greu să răspundem la această întrebări, ajungem treptat să fim copleșiti de emoțiile ce vin tăvălug spre noi…

 

Cum poți scăpa de frică și anxietate în doar 21 zile?

 

Prin intermediul tehnicilor și exercițiilor special create special pentru tine în programul ,,Scapă de Frică și Anxietate în DOAR 21 de zile”.

 
Va fi o călătorie profundă, revelatoare și radical de sinceră în care vei reuși să anulezi anxietatea și stresul din viața ta DACĂ ești dispus(ă) 100% să fii și tu radical de sincer(ă) cu tine și să renunți la tot ceea ce întreține anxietatea în viața ta.
 
Vor fi 21 de zile de practică constantă în care vei lucra la integrarea celor 5 abilități care te vor ajuta să te relaxezi, să te simți bine în pielea ta, să fii bine tu cu tine, să te bucuri de viață fără a mai simți presiunea anxietății sau fricii.

Dacă te înscrii până expiră cronometrul poți să cumperi programul cu 390 lei, adică 18,5 lei pe zi!

Florin Alexandru, autor, analist și „prof de emoții”

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), cofondator Tikaboo, autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce și să ne înțelegem comportamentul, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltare a inteligenței emoționale din Romania. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți de care au beneficiat 143 copii și 43 de educatoare.

Despre rezultatele acestui program pilot vorbește maica Ecaterina și psiholog Adrian Mâncaș

Responsabili Așezământ

Iată ce spun cei ce au trecut prin alte programe de-ale mele:

TRANSFORMARE 100% GARANTATĂ

Sunt atât de convins că acest program te va ajuta să îți rezolvi toate problemele pe care le ai cu anxietatea, să scapi de frică și să-ți crești încrederea în tine, încât îți ofer o garanție de 7 zile.

Nimeni altcineva, nu o să-ți dea acces la atât de multe materiale, informații și exerciții utile prin care poți scăpa de frici și anxietate la un preț atât de mic.

Dacă greșesc și nu vei avea niciun progres în primele 7 zile de program, trebuie doar să-mi scrii și primești banii înapoi și rămâi cu toate informațiile, exercițiile practice și bonusurile extra.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le găsești aici te rugăm să iei legătura cu noi folosind informațiile de contact de mai jos:

Whatsapp: 0756 872 223 | Email: cursuri@florinalexandru.ro

Orice decizie ai lua, sunt alături de tine. Însă, dacă te vei înscrie în program, promisiunea mea este că voi face tot posibilul și îți voi oferi tot suportul să treci peste fricile, blocajele, rănile și traumele emoționale pe care le porți de ani buni cu tine, astfel încât să reușești să-ți construiești viața și comportamentul pe care ți-l dorești.
zile
ore
minute
secunde