Ce spun cei care au parcurs programele

*din experiențe reale, ale oamenilor care și-au schimbat viața în bine

ANTONELA POPESCU

MARIANA NAN

LAURA NEGRUȚ

Uitându-mă în urmă, pot spune cu siguranță și bucurie că programul Geniu m-a ajutat să scap de atacurile de panică.

De când a început pandemia, am început să am atacuri de panică, care au durat câteva luni bune. Am mers la doctor care mi-a recomandat xanax plus alte medicamente naturiste. Le-am luat timp de câteva luni. Între timp, am început programul Geniu, unde chiar din primele săptămâni (săptămâna 1- Observatorul mai precis) am reușit să scap de atacurile de panică și să le controlez, iar la xanax am renunțat. Acum îmi dau seama când am un atac de panică și știu cum să mă poziționez să-l controlez.

Pot spune cu mâna pe inimă că acest program ajută foarte mult în înțelegerea emoțiilor și a gândurilor noastre și chiar ne poate schimba viața. Mie mi-a schimbat-o. Mulțumesc pentru tot!
Mariana Năstase
Inainte de a intra in Geniu eram foarte aspru, ma criticam si ma judecam la fiecare pas, nu mi prea pasa de ce mi spuneau ceilalti si cautam mereu scuze, justificari si vina in ceilalti, ba chiar judecam si puneam etichete pe ceilalti de multe ori.

Viata mea mi se parea ca era anosta, plictisitoare. lucruri in care m-am angajat constient si pur si simplu eram radical de a renunta cat mai repede. Ma consumau teribil frica de moarte, frica de boala, frica de judecata, frica de respingere.

Programul Geniu m-a schimbat mult pentru ca mi-a redat pofta de viata, m-a responsabilizat mai mult, m-a facut sa ma implic si sa fiu activ in comunitate, sa fiu mai sociabilil si sa ascult oamenii din jur, sa ma bucur de fiecare clipa din viata si sa dau cu drag mai departe, m-au facut sa ma simt liber, independent, fara sa ma mai las influentat de sistemele de valori si asteptarile celor din jur.

Acum ma simt liber, energic, mai constient de tot ce se petrece in jurul meu, mai sigur si mai hotarat, mai creativ, mai atent cu oamenii si lucrurile din jur, mai glumet si vesel, mai obiectiv, mai jucaus.

Asadar alegerea acestui program va ajuta considerabil in redescoperirea de Sine si evolutia proprie, va rupe multe paradigme personale despre viata, va zdruncina un pic emotionalul si mentalul, dar va fi o zdruncinare de bine, caci se va resimti ca o trezire spirituala, iar setea de cunoastere nu se va opri. Veti rescrie practic capodopera vietii voastre cu propriile manuscrise si fara alte adaptari.Orice vroiam sa incep ma lasam pagubas, nedorind sa-mi asum responsabilitatea pentru

Bucurati-va maxim de fiecare clipa si tot ce se primeste, daruieste cu bucurie si cu drag mai departe! E o magie continua! Iar lucrurile acestea nu as fi putut sa le descopar decat in Geniu!

Iti multumesc frumos Florin pentru misiunea ta divina si intregii marii familii minunate din Geniu care conlucreaza la iubirea si armonia umana!
Belinișteanu Gabi
Salut Florin!

De când am descoperit programele tale, am reușit să îmi înțeleg mai bine comportamentul și am reușit să îmi gestionez mai bine emoțiile.

Fiecare webminar făcut de tine m-a ajutat să conștientizez mai multe, să mă înțeleg mai bine. În momentul de față, am conștientizat ( după o postare a ta) ca schimbarea se întâmplă în timp, și este nevoie de răbdare și perseverenta, fără judecata.

Te urmăresc și urmez programele tale, pentru că știu că acesta este calea și că înapoi nu mă întorc. Atunci când urmăresc video-urile postate de tine, pe lângă informații utile, îmi transmiți o stare de calm și încredere.

Mulțumesc pentru tot ce faci.
Diana Danila
Mulțumesc cu recunoștință și iubire că te-am întâlnit în periplul călătoriei mele de conștientizare a traumelor mele, al lipsei de înțelegere pe care o aveam în legătură cu ce îmi împovăra trăirea cu bucurie și în bună înțelegere cu mine în viața mea.

Exemplu tău, live-urile, îndrumarea, lucrul cu mine, informațiile, exercițiile totul a ajutat să mă așez în matcă, au fost și sunt multe Aha-uri, și da, sunt în proces de vindecare.

Știu că mai am mult de lucrat cu mine, defapt mereu e nevoie să lucrez, dar sunt conștientă și recunoscătoare că am început să mă înțeleg, să mă accept așa cum sunt, să mă iubesc, să am încredere în mine, să mă apreciez, să mă iert, să mă respect,să mă onorez, să-mi celebrez victoriile și să nu mă mai critic și izolez de oameni.

Ești un Geniu și eu încep să mă simt din ce în ce mai Genială cu mine și asta îmi dă o stare de gratitudine.

Poate că nu sunt activă cu feedback-urile, dar am avut de scos la lumină 50 de ani de neiubire de sine, de autoizolare și abia acum încep să mă integrez ușor, ușor în realitate.

Eu nici nu știam ce-mi lipsește, nu știam ce să întreb, nu știam de unde să încep, probabil că era necesar să merg la un psiholog, dar nici asta nu înțelegeam. Însă de acum totul s-a schimbat, așa că, cu răbdare voi deveni din ce în ce mai Genială!

Mulțumesc cu profundă recunoștință pentru tot. Să ai o viață binecuvântată cu fericire mereu tu și familia ta! Ești o minune în viața a tot mai mulți oameni, ceea ce este minunat!
Iana Iager
Cum te-a ajutat informația pe care am livrat-o? Fantastic de mult! Cel mai mult apreciez că informația este structurată și dozată așa de bine, încât este ușor de urmărit.

Eu sunt o persoana vizuală și am fost tare încântată de toate up-gradurile făcute în platformă cu acele planșe, scheme. Le ador și le asimilez mult mai ușor decât ceva scris cursiv. Apoi, toate exemplele care au aplicabilitate în viața de zi cu zi sunt o bază mai ușoară de înțelegere a ceea ce noi sau cei din jurul nostru trăiesc. În esență informația ta, dar și cele împărtășite de colegii din grupuri stau la baza răspunsului ferm Da, cred în mine, îmi creez viața așa cum doresc și merit tot ce este mai bun.

Care e motivația ta pentru care mă urmărești? Știi că este vorbă „Cine nu are bătrâni să-şi cumpere". Cam așa ești tu pentru mine, deși nu raportat la vârstă , ci la ce valorile le transmiți.

Să avem un an magi-k, să facem să fie cu tot ce ne dorim pentru noi și să susținem intenția comună de creștere, de împlinire și să dăm și să primim iubire.

Mulțumesc pentru anul 2020 și abia aștept noi provocări din partea ta în acest an.
Dragă Florin,

Încep prin a-ți mulțumi pentru toată energia ta și dăruirea care o împărtășești nouă, prin toate minunățiile de programe și resurse care le pui la dispoziție. Am 3 dintre programele tale, cărți, jocuri, ba chiar am avut bucuria de a fi prezentă și în sală la atelierul cu emoțiile și de atunci să învăț cum să le identific, cum să le privesc, să mă bucur de ele și cu ele. Deci, pot să spun că pe latura asta de emoții, tipare comportamentale și relații, ai fost lumina care a aprins lumina.

Anul 2020 a fost cam cel mai productiv an pentru mine, din perspectiva dezvoltării personale. M-am simțit ca Făt Frumos care crește într-un an cât alții în șapte. Am cunoscut, prin intermediul platformelor de grupuri create de tine odată cu livrarea cursurilor, oameni cu povești asemănătoare mie. Am modelat excelența celor care au reușit să găsească calea pe care eu nu o vedeam, și DA pot spune că acum cred în potențialul meu și merit tot ceea ce este mai bun.

Pentru mine, resursele de la tine sunt ceva gen wikipedia, dex sau all in one.

Știi că este O vorbă „Cine nu are bătrâni să-şi cumpere". Cam așa ești tu pentru mine, deși nu raportat la vârstă , ci la ce valorile le transmiți.

Să avem un an magi-k, să facem să fie cu tot ce ne dorim pentru noi și să susținem intenția comună de creștere, de împlinire și să dăm și să primim iubire.

Mulțumesc pentru anul 2020 și abia aștept noi provocări din partea ta în acest an.
Simona Alexandrescu
Te urmăresc pentru că rezonez cu ceea ce spui și apreciez ceea ce faci. Mă faci să conștientizez că ceea ce spui și descrii mi se potrivește si mie. Din siguranța cu care vorbesti, simt că ești unul din profesioniștii de care merită să mă las ghidat. Mult succes în tot ce faci!
Jurescu Silviu
Înainte de Geniu ma criticam incontinuu, ma certam, cautam validare peste tot, nu spuneam lucrurile pe șleau, îmi sărea țandăra din orice și lista poate continua;

- viața era una de complacere, noroc cu Oana că m-a scos din zona de confort;

- emoțiile tensiune, stres, cred că și nemulțumire;

- nu îmi aduc aminte;

- frica de a nu fi suficient de bună, frica de judecată îmi vin acum in cap;

- să nu mai fiu atât de stresată, să nu mai aștept conflict in orice conversație, să nu mai fac din țânțar armăsar, să nu mă comport cu copilul meu la fel cum s-au comportat părinții mei cu mine;

Teoretic mă simțeam mândră de felul în care am evoluat ca individ în ceea ce privește aspectul profesional al vieții mele.

Programul Geniu m-a detensionat, m-a învățat sa mă cunosc, să mă înțeleg, să văd de unde vin toate emoțiile pe care le simțeam. Mă simt excelent în pielea mea; dacă am ceva de demonstrat, îmi demonstrez mie, nu-mi mai caut validarea în cuvintele altor persoane.

Mă simt calmă, liniștită, mult mai împăcată cu viața mea de până acum. Geniu m-a învațat despre curaj, despre faptul că sunt singura responsabilă de viața mea. datorita programului Geniu, cu riscul de a mă repeta, sunt calmă (minus vreo 2-3 scăpări), subt recunoscătoare, sunt fericită, liniștită. In timp ce făceam programul mi-am dat seama ce vreau sa realizez din punct de vedere profesional și acum am și curajul sa o fac.

Exista camaraderie între Minte si Sine, ne iubim, ne ajutăm, nu ne mai certăm. Acum fac si DC
Andreea Balan
La multi ani, sper sa existi cat mai mult pe acest pamant sa mai faci cat mai multe materiale pentru ca pentru mine au fost ca o gura de aer proaspat atunci cand te sufoci.

Cred in potentialul meu si cred ca merit tot ce are mai bun de oferit viata, acum sunt mai încrezătoare si stiu ca pot mai mult.

Eu cand am intrat in Geniu am stiut ca o sa ma ajute, pur si simplu am simțit asta, nu stiu cum sa explic acest sentiment, dar era ce in interiorul meu care imi spunea, si asa a si fost.

E mereu o placere sa te urmaresc, lucrurile pe care le spui sunt simple, dar noi nu le vedem, încercăm tot timpul sa ne complicam fara sa ne dam seama ca de fapt ele vin natural cateodata.

Un Mare Mulțumesc pentru tot ce ne spui și pentru ca ești natural in ceea ce dăruiești!
Îți mulțumesc frumos pt urări, îți doresc și eu pace și liniște sufleteasca!

Te urmăresc pt ca îmi transmiți o stare frumoasa, ma încarc pozitiv când îți văd filmulețele sau postările, prind curaj și încredere in forțele proprii.

Am început sa te urmăresc pe Facebook inițial pt ca îmi plăcea ce transmiteai.

Ulterior te-am căutat și pe Instagram, YouTube, ca mai apoi sa intru in programul Geniu.

Datorită tie am ajuns sa ma stabilizez emoțional intr-un timp relativ scurt.Știu ca mai am mult de lucru cu mine, însă pacea și liniștea din sufletul meu, cu toate ca in viața mea au loc tot felul de situații...ma încânta!

Îți mulțumesc pt tot ceea ce faci, îți mulțumesc pt toate informațiile , pt toată dragostea transmisă și suportul oferit!

Ești un om minunat si îți mulțumesc ca ai intrat in viața mea!
Simona Georgeta Hotea
Mereu am suferit de neîncredere în forțele proprii și ca mezin al familiei, am luat parte la mustrările fraților mei și mereu m-am luptat cu frica de a nu repeta și eu "greșelile" lor. Cu timpul, asta a dus la frica de a nu fi suficient de bună pentru a-i mulțumi pe părinții mei.

Nu am beneficiat de încurajări din partea familiei și nu pentru că nu au vrut asta, ci cred că nu au știut cum să o facă.

De prin 2019 am descoperit pagina dumneavoastră și recunosc că pe atunci percepeam informația oferită ca pe ceva de cultură generală care poate avea să mă ajute cândva, îmi ziceam.

Abia în urmă cu câteva luni m-am surprins într-o situație nouă pentru mine. M-am oprit din ceea ce făceam și am început să mă gândesc ce anume a declanșat comportamentul meu de atunci.

Evident că nu am reușit să răspund complet, așa că am luat telefonul și am început să recitesc postări de pe pagina dumneavoastră și chiar să revăd unele live-uri care aveau ca temă emoțiile.

De atunci am început să îmi dau seama că nu mai am nevoie de validare din partea nimănui, ci doar din partea mea. Sunt sigură că am făcut un pas într-o direcție bună și sunt conștientă că trebuie să rămân consecventă pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Cu această ocazie vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce faceți în online și sunt sigură că ați ajutat foarte mulți oameni până acum și cu siguranță și de acum încolo. Pentru mine sunteți o ușă spre o nouă lume, cea în care mă descopăr ca om.
Paula Mucileanu
Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru informatiile pe care ati avut amabilitatea sa mi le trimiteti.

Motivul inscrierii,initial,a fost in vederea achizitionarii programului Geniu pentru nepoteii mei. Dar toate informatiile au fost extrem de utile!Si bine documentate!

Va multumesc pentru urarile de bine si de a ne valorifica plenar potentialul,in 2021.

In acest an sunt invitata la cateva emisiuni TV pentru a-mi prezenta activitatea profesionala si a-mi aduce o contributie la starea de bine a celor care ma vor urmari.

Va doresc indeplinirea tuturor viselor,spre binele cel mai inalt,dar si spre ajutorul oferit celor care au atata nevoie de informatiile de la dvs.!
Mulțumesc pentru atenția și prezența ta în viețile noastre, a celor care am ales sa te urmărim!

Este foarte interesantă informația și experiența cu care ne „răsfeți" pentru noi, cei care încă căutăm răspunsuri… Îmi face plăcere sa-ți urmăresc postările, workshop-urile pentru că înțeleg foarte bine și mă identific cu multe dintre trăirile pe care și tu le-ai experimentat, iar experiența și cunoștințele tale, mie îmi sunt de mare folos.
Delia Alis
Bună seara prieten adevărat!

Motivația pentru care te urmăresc ești chiar tu...așa cum ești… Știi să ajuți omul în a se construi armonios și plin de viață.

Îl ajuți mereu să privească încrezător în propriile forțe și să zâmbească mereu. Îmi doresc sa continui ,căci ajuți enorm oamenii.
Hasnaș Helena Irina
Sper să exiști cât mai mult pe acest pământ, să faci cât mai multe materiale. Pentru mine au fost ca o gura de aer proaspăt atunci când simțeam că mă sufoc.

Cred în potențialul meu și cred că merit tot ce are mai bun de oferit viața.Acum sunt mai încrezătoare și știu ca pot mai mult.

Eu când am intrat în Geniu, am știut că o să mă ajute. Pur și simplu am simțit asta. Nu știu cum să explic acest sentiment, dar era ceva în interiorul meu care îmi spunea. Și așa a și fost.

E mereu o plăcere să te urmăresc. Lucrurile pe care le spui sunt simple, dar noi nu le vedem, încercăm tot timpul să ne complicăm fără să ne dăm seama că de fapt ele vin natural câteodată.

Un Mare Mulțumesc pentru tot ce ne spui și pentru că ești natural în ceea ce dăruiești!
Adriana Erejdi

Design Comportamental

Program online | Durată: 12 săptămâni | Lecții video și text Live-uri săptămânale| Suport personalizat | Grup privat Facebook

Află mai multe despre programul online
DESIGN COMPORTAMENTAL