Scapă de atașamente și vicii și trăiește fericit fără ele!

Webinar gratuit ce se adresează celor care vor să fie bine cu ei fără a-și mai ascunde nefericirea în atașamente emoționale și plăceri de moment.

Ce obții dacă participi la webinar:

Afli cum să nu te mai atașezi de ceilalți pentru a-ți umple golul interior și înveți cum să îți recapeți echilibrul.

Primești 4 instrumente de care te vei putea folosi oricând pentru a nu mai “cădea în plasa” atașamentelor.

Afli ce pași este necesar să faci pentru a deveni o persoană conștientă de nevoile tale emoționale, fără a mai fugi de ele și învățând cum să le gestionezi.

Afli cum poți să scapi de vicii adresându-ți una dintre cele mai importante întrebări pe care obișnuiești să o eviți.

Înveți cum să ai curajul să elimini comportamentele distructive din viața ta și cum să îți construiești viața pe care tu ți-o dorești fără atașamente și vicii.

APARIȚII MEDIA

Suntem căutători neobosiți ai momentelor de fericire și găsim întotdeauna cele mai rapide, mai nepotrivite și mai nocive variante pentru a ne oferi o pauză de la viața pe care o trăim și de care nu suntem mulțumiți.

Preferăm să luăm adesea “doze înlocuitoare de fericire” sub forma atașamentului față de copil, față de partener, atașamentelor sexuale, atașamentului față de propria imagine sau sub forma viciilor, precum: fumatul, mâncatul compulsiv, consumul de alcool, cumpărături în exces.

De ce?

Ne este teamă să privim și să trăim viața cu verticalitate și nu avem curajul să ne desprindem de fricile care ne țin prizonieri în propria nefericire.

Și, pentru că am fost învățați că ceilalți sunt responsabili de fericirea noastră și nu cum să fim noi responsabili, cum să ne cultivăm fericirea și starea de bine, de echilibru.

Astfel, am ajuns să credem că având un copil sau un partener, consumând partide sexuale, având grijă excesivă de modul în care arătăm la exterior ne vom simți mai fericiți.

Doar că, ceea ce facem este să mimăm la exterior fericirea, pentru că, în interior se află frica, panica, depresia, anxietatea, iar acestea ne determină să “cădem pradă” viciilor.

Cum putem să ieșim din această capcană emoțională, să ne recăpătăm echilibrul și să fim fericiți fără a mai depinde de ceilalți sau a ne pierde în plăceri de moment?

Vino la acest webinar gratuit și află:

Care sunt nevoile tale emoționale reale

Care sunt fricile ce îți generează comportamentul

De ce, când și cum ai ajuns să dezvolți aceste atașamente și vicii

Cum poți să scapi de ele înțelegând cauza care le hrănește și încetând să mai repari efectele acestui comportament

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System).

Am fondat comunitatea Tikaboo, comunitate care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România, sunt autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Împreună cu profesorul Florin Colceag am scris cartea „Copilul tău este un geniu!”, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 70.000 de familii din România.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltate a inteligenței emoționale din România. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți, de care au beneficiat 114 copii și 43 de educatoare.

Acum mulți ani am înțeles că în viață e vital nu cât primești, ci cât de mult oferi și te implici. 

Astfel, am ales ca zi de zi să mă dedic misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul extraordinar pe care îl au.

Prin “Programele Florin Alexandru”, programe de transformare comportamentală și construire a vieții pe care tu dorești să o trăiești, au trecut deja peste 3000 de persoane, iar rezultatele sunt remarcabile:

„Acest program a fost pentru mine o fascinantă călătorie spre cele mai adânci și mai tenebroase cotloane ale ființei mele. M-a provocat zilnic să fiu eu însămi, să fiu mult mai conectată cu mine, cu trăirile mele și să învăț să-mi fie drag de mine, acesta fiind primul pas spre transformare.

Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt, să mă împac cu trecutul meu. Îți sunt profund recunoscătoare Florin pentru călătorie, pentru suport, susținere și încurajare!

Prin acest program am ajuns să îmbrățișez cu entuziasm fiecare provocare și să mă bucur de o viață împlinitoare.”

Lăcrămioara
Cătinean

„M-am descoperit așa cum nu credeam că o voi face.

Cu ajutorul programului am învățat să consider problemele niște provocări ce fac parte din viață, și să iau viața exact așa cum e...să-mi înțeleg trecutul...să trec peste credința că nu sunt suficient de bună...suficient de puternică...suficient de competentă…

Mulțumesc, cu recunoștință!”

Cristina
Duktaș
zile
ore
min
sec