Webinar gratuit ce se adresează celor care vor să aibă relații armonioase și constructive cu ceilalți fără a mai ajunge la conflict.
Ce obții dacă participi la webinar:
Care este cauza conflictului, ce anume îl susține și cum se “construiește”
Ce nevoi și răni emoționale reale ascunde conflictul
Cum poți preîntâmpina orice tip de conflict înțelegând și conștientizând cei 2 factori declanșatori
Cum poți avea relații armonioase și constructive cu ceilalți înțelegând și conștientizând singurul ingredient care lipsește
Ce poți face practic pentru a nu mai ajunge niciodată la conflict
Relaționăm din nevoia de a împărtăși, de a construi împreună la o cauză comună și, tot ce ne dorim în momentul în care comunicăm cu ceilalți este să ne facem înțeleși.
Indiferent de natura relației, fie ea profesională, de cuplu, familială sau socială, întotdeauna avem cele mai bune intenții ca acea relație să fie în armonie.
Doar că, nu mereu se întâmplă astfel. Și nu pentru că nu am vrea, ci pentru că vrem să ne exprimăm punctul de vedere și vrem ca acest punct de vedere propriu să fie luat în seamă, să se țină cont de el, pentru că astfel ne simțim utili, de ajutor, adică contăm în acea relație.
Simțim că nu contăm, că părerea noastră nu este atât de importantă pe cât noi ne-am dori, ne simțim dați la o parte, neînțeleși, că nu merităm, neîndreptățiți, că nu suntem suficient de buni în acel loc, în acea relație.
Mai precis, ajungem să interpretăm greșit comportamentul celorlalți pentru că îl înțelegem din perspectiva noastră, a experiențelor noastre încărcate cu credințe și convingeri, a rănilor noastre emoționale.
...șeful este mai șef decât este, să vorbească cu un aer de superioritate și asta să te irite foarte tare?
...să ți se reproșeze de către părinți că nu-i mai suni, nu-i mai vizitezi, că ai uitat de ei și să te simți controlat(ă)?
...uneori copilul intenționat te face să te simți un părinte trist, insuficient de bun, vinovat, spunându-ți că ești un părinte rău, că nu te mai iubește?
...partenerul/partenera este mai mereu nemulțumit(ă) și, deși faci tot ce îți stă în putință ca totul să fie bine, nu înțelegi de ce se simte nemulțumit(ă)?
Observi cum felul în care ne poziționăm și interpretăm reacțiile celorlalți menține de fapt problema, conflictul? Cum ar fi dacă am schimba poziționarea, dacă nu am mai interpreta?
Te invit alături de mine la acest webinar gratuit pentru a afla:
Care este cauza conflictului, ce anume îl susține și cum se “construiește”
Ce nevoi și răni emoționale reale ascunde conflictul
Cum poți preîntâmpina orice tip de conflict înțelegând și conștientizând cei 2 factori declanșatori
Cum poți avea relații armonioase și constructive cu ceilalți înțelegând și conștientizând singurul ingredient care lipsește
Ce poți face practic pentru a nu mai ajunge niciodată la conflict
Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System).
Am fondat comunitatea Tikaboo, comunitate care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România, sunt autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.
Împreună cu profesorul Florin Colceag am scris cartea „Copilul tău este un geniu!”, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 70.000 de familii din România.
Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltate a inteligenței emoționale din România. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți, de care au beneficiat 114 copii și 43 de educatoare.
Acum mulți ani am înțeles că în viață e vital nu cât primești, ci cât de mult oferi și te implici.
Astfel, am ales ca zi de zi să mă dedic misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul extraordinar pe care îl au.
Prin “Programele Florin Alexandru”, programe de transformare comportamentală și construire a vieții pe care tu dorești să o trăiești, au trecut deja peste 3000 de persoane, iar rezultatele sunt remarcabile:
„Acest program a fost pentru mine o fascinantă călătorie spre cele mai adânci și mai tenebroase cotloane ale ființei mele. M-a provocat zilnic să fiu eu însămi, să fiu mult mai conectată cu mine, cu trăirile mele și să învăț să-mi fie drag de mine, acesta fiind primul pas spre transformare.
Am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt, să mă împac cu trecutul meu. Îți sunt profund recunoscătoare Florin pentru călătorie, pentru suport, susținere și încurajare!
Prin acest program am ajuns să îmbrățișez cu entuziasm fiecare provocare și să mă bucur de o viață împlinitoare.”
„M-am descoperit așa cum nu credeam că o voi face.
Cu ajutorul programului am învățat să consider problemele niște provocări ce fac parte din viață, și să iau viața exact așa cum e...să-mi înțeleg trecutul...să trec peste credința că nu sunt suficient de bună...suficient de puternică...suficient de competentă…
Mulțumesc, cu recunoștință!”