Atinge-ți potențialul
și învață să-ți depășești
orice frică!

Înscrie-te la acest atelier gratuit și îți voi prezenta 3 metode prin care vei afla:

Cum poți să-ți manifești potențialul imens în fiecare clipă din viața ta, indiferent de provocări.

Ce frică se ascunde în spatele nesiguranței și cum poți să o depășești.

Cum să anulezi acea voce autosabotoare din mintea ta și cum să te detașezi în a mai ține cont de părerile celor din jur.

Semnat,

Florin Alexandru
Analist comportamental

APARIȚII MEDIA

Ai potențialul de a reuși în tot ceea ce îți propui, însă există o voce interioară ce îți sabotează această putere.

O voce ce devine tot mai puternica cu fiecare nouă provocare, cu fiecare nouă situație ce te scoate din zona de confort și te proiectează în nesiguranță, în frică.

Și, cu cât această voce devine mai puternică, cu atât te îndoiești de tine, cu atât simți că nu vei reuși, că nu vei fi în stare, că alții pot, dar nu și tu.

Doar că această voce autosabotoare nu este a ta, ci a celor care ți-au spus ani la rând ce poți și ce nu, a celor care au încercat, nu au reușit și ți-au spus și ție că nu vei reuși. 

A celor care au ales să rămână în zona de confort și au crezut la rândul lor în vocea altor persoane și tot ceea ce fac este să predea mai departe ștafeta neputinței.

Ai o singură viață, începe să o trăiești chiar acum!

Iar dacă nu alegi să te bucuri de ea din plin în fiecare clipă, să o trăiești din toată inima și, în schimb, te gândești că vei face asta când nu vor mai exista probleme, neajunsuri, agitație, stres, disconfort și griji zilnice, tot ce vei reuși va fi să nu-ți manifești acel potențial unic din interiorul tău.

Agitația, stresul, grijile, nesiguranța, frica vor fi prezente atâta vreme cât le vei da puterea să existe. 

Însă, dacă vei alege să te poziționezi diferit față de toate aceste provocări și să te detașezi de acea voce autosabotoare, vei învăța nu doar cum să acționezi dincolo de zona de confort, ci și cum:

să nu mai depinzi de
părerile celor din jur

să acționezi chiar și
atunci când îți este frică

să te bucuri de
fiecare încercare

să ai încredere
în alegerile tale

să înveți din
fiecare greșeală

să-ți manifești potențialul
în fiecare clipă din viața ta

să te accepți așa cum ești și să te împuternicești fără a te condiționa

Dă-ți șansa de a experimenta ceva nou! Înscrie-te la acest atelier gratuit și vei descoperi 3 metode eficiente prin care vei afla:

Ce frică se ascunde în spatele nesiguranței și cum poți să o depășești.

Cum să anulezi acea voce autosabotoare din mintea ta și cum să te detașezi în a mai ține cont de părerile celor din jur.

Care sunt nevoile tale emoționale reale.

Cum poți să-ți manifești potențialul imens în fiecare clipă din viața ta, indiferent de provocări.

Semnat,

Florin Alexandru
Analist comportamental

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt Florin Alexandru, singurul analist comportamental din România acreditat de Paul Ekman International, specializat în analiza credibilității și recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System).

Am fondat comunitatea Tikaboo, comunitate care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România, sunt autor și creator al mai multor jocuri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Împreună cu profesorul Florin Colceag am scris cartea „Copilul tău este un geniu!”, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 70.000 de familii din România.

Sunt fondatorul primei curricule de dezvoltate a inteligenței emoționale din România. Proiect pilot realizat la Așezământul de copii Sfântul Leontie din Rădăuți, de care au beneficiat 114 copii și 43 de educatoare.

Acum mulți ani am înțeles că în viață e vital nu cât primești, ci cât de mult oferi și te implici. 

Astfel, am ales ca zi de zi să mă dedic misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul extraordinar pe care îl au.

Ce spun cei care au participat la
webinarele susținute de Florin Alexandru:

Bucuria pe care am simțit-o ascultându-te a fost așa de intensă că simțeam că îmi vibrează corpul. Am trecut prin multe de-a lungul vieții mele și am ajuns să binecuvintez momentele care odată mă făceau să plâng sau să nu îmi mai doresc să trăiesc. Am început încet să mă „trezesc” în jurul vârstei de 19 ani și de atinci până acum am tot muncit cu CONFLICTELE interioare. (am 40 de ani).
Mai demult îmi judecam părinții, îi consideram vinovați de lipsurile mele, nerealizările mele... Apoi am înțeles...au trăit și ei o viață, au primit o educație pe care au dat-o mai departe crezând că e cea mai bună...și uite așa rănile nevindecate ale părinților au ajuns la copii și noi, copiii, dacă nu ne vindecăm, trimitem copiilor noștri. Îți mulțumesc pentru cele 3 ore din viața ta. Spor în tot ce faci, că ceea ce faci e așa frumos!!!
Multumesc, multumesc, mulțumesc!!! Să îți amintești mereu să fii fericit!!
Codruța Bujor
FELICITARI ! 👏🏻

A fost cel mai bun webinar gratuit al tău. Ai explicat logic, cursiv și pe înțelesul nostru.

Am avut o mulțime de conștientizari. Multumesc !
Andrei Oprea

Înscrie-te la webinarul gratuit susținut de Analistul Comportamental Florin Alexandru și descoperă în doar două ore cum să-ți depășești nesiguranța și frica.

Începe un nou capitol din viața ta!

zile
ore
min
sec